SIF puristi voiton BK-46:sta

Länsi-Uudenmaan derby naisten SM-sarjassa BK-46:n ja SIF:n kesken tarjosi jälleen huikean jännitysnäytelmän. Kotijoukkue BK-46 näytti välillä vievän täyden pistepotin, mutta SIF:n vahva loppu käänsi ottelun vieraille lukemin 26-27.

Tasaisten alkuminuuttien jälkeen BK-46 otti otteen niukasti itselleen ja johti ottelua parhaimmillaan jo viidellä maalilla. Ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen lukemat olivat kuitenkin vieraille 14-12.

Tauon jälkeen BK-46 imi eron nopeasti umpeen ja sen jälkeen edettiin tasatahdissa, kunnes BK siirtyi taas johtoon. SIF tuli vielä takaa ja puristi lopulta makeaan vierasvoittoon.

Ottelussa nähtiin myös SM-sarjadebyytti, kun SIF:n vuonna 2000 syntynyt Ellen Voutilainen oli ensi kertaa joukkueen riveissä.

BK-46:n valmentaja Thomas Holmberg oli pettynyt niukan tappion jälkeen.

– Ei ole koskaan kiva hävitä Siuntiolle. Puolustus oli meillä tänään vähän hakusessa. Siihen kun lisätään tekniset virheet hyökkäyspäässä, niin tulos on tässä, Holmberg ynnäili

SIF-valmentaja Jan Hagman oli puolestaan kahteen pisteeseen erittäin tyytyväinen.

– Minähän lupasin tulla tänne Karjaalle voittamaan, Hagman heitti.

– Kokonaisuus ratkaisi tänään. Meillä oli muutaman kontrausmaali ja muutamia korkeatasoisia maalivahtitorjuntoja. Ellen Voutilaisen sisääntulo antoi myös  piristysruiskeen meidän peliin.

BK-46:n Elin Sjölund vei ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin, mutta se ei paljoa lämmittänyt tappion hetkellä.

– Ei ole kiva hävitä varsinkaan tällaista tasaista ottelua. Peli aaltoili niin että välillä johdettiin, välillä Siuntio. Meidän huonot hetkemme olivat vaan hiukkasen pidempiä, valitettavasti.

BK-46 – SIF 26-27 (12-14)

Yleisöä: 420

Erotuomarit: Markku Tuomi – Harri Nieminen

Maalintekijät:
BK-46: Elin Sjölund 9, Pamela Degerman 8, Sofia Silen 5, Madeleine Kihlstedt 3,  Erica Gustafsson 1, Sofie Lindholm 1
SIF: Maria Jukola 10, Madeleine Lindholm 6, Ellen Voutilainen 5, Anna-Mi Weurlander 4, Jannica Tallqvist 1, Emmi Koljonen 1

Ulosajot:
BK-46 : Jenny Löf, Sirja Lassinharju
SIF: Maria Jukola

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Elin Sjölund (BK-46)
** Ellen Voutilainen (SIF)
* Maria Jukola (SIF)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk