ÅIFK saa kotikentälleen Atlaksen

ÅIFK ja Atlas iskevät yhteen alemman jatkosarjan ottelussa sunnuntaina.

Ottelu on molemmille joukkueille panokseton, sillä ÅIFK on jo paikkansa puolivälierissä varmistanut eikä Atlaksella ole käytännössä mahdollisuuksia kivuta jumbopaikalta ylöspäin. ÅIFK on ollut vakuuttavassa vireessä jatkosarjassa voittaen kaikki ottelunsa tähän mennessä. Helpolla voitot eivät ole kuitenkaan tulleet, mutta turkulaiset ovat olleet ottelun ratkaisuhetkillä vahvempia. Näin kävi myös joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa, kun ÅIFK haki voiton Vantaalta 27-22-voitolla.

Jos ÅIFK on pystynyt tiukat pelit kääntämään edukseen, niin otteluiden loput ovat olleet Atlakselle usein kompastuskivi. Poikkeus nähtiin reilu viikko sitten, kun Atlas haki Karjaalta pisteet napaten kauden avausvoittonsa. Viime ottelussa se kuitenkin hävisi kotikentällään niukasti GrIFK:lle 19-23. Nyt Atlas hakee jälleen yllätystä ÅIFK:n vieraana.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk