Atlas saa kotikentälleen Spartan

Atlaksen seuraava mahdollisuus pistetilinsä on edessä lauantaina, kun se saa Myyrmäkeen vieraaksi Spartan. Ottelu starttaa kello 15.00.

Atlaksen syyskausi oli murheellinen, mutta tämä vuosi on antanut osviittaa selvästi paremmasta, vaikka pistetili ei olekaan vielä karttunut. Vuoden ensimmäisessä ottelussaan se piti SIF:n tiukoilla ja hävisi kahdella maalilla eikä HIFK:kaan saanut ilmaisia pisteitä, kun Atlas taipui yhdeksällä osumalla. Vantaalaiset ovat rikkonaisen alkukauden jälkeen saaneet rivejään kuntoon ja se on näkynyt myös kentällä.

Sparta on ollut vahvassa iskussa tämän vuoden puolella ja on voittanut jo sekä GrIFK:n ja ÅIFK:n. Samalla se on noussut taistelemaan paikasta ylempään loppusarjaan ja jakaa nyt neljättä sijaa yhdessä BK-46:n kanssa. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Spartan 31-18-voittoon, mutta lauantaina on odotettavissa tiukempi taistelu pisteistä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk