Dickenillä mahdollisuus nousta yksin sarjakärkeen

SM-sarjan ylempi jatkosarja pyörähti käyntiin sunnuntaina SIF:n ja HIFK:n tasapelillä. Pelit jatkuvat maanantaina, kun Sparta ja Dicken kohtaavat Pirkkolassa.

SIF ja HIFK pelasivat sunnuntaina omassa ottelussaan tasapelin ja se avaa Dickenille mahdollisuuden siirtyä ylemmässä jatkosarjassa yksin piikkipaikalle. Runkosarjassa molemmat ottelut päättyivät Dickenin voittoihin, muttei niin murskaavasti etteikö Spartalla olisi sanansa sanottavana maanantaina. Ensimmäisessä kohtaamisssa Dicken oli parempi 25-16 ja toisessa 31-24.

Sparta joutui lähteämään jatkosarjaan ilman pisteitä ja SIF:n puristettua pisteen HIFK:lta, kaipaa Sparta pisteitä entistä enemmän. Dicken on taasen jyrännyt vahvalla rintamalla koko kauden ja cup-mestareiden ainoa tahra on tappio HIFK:lle marraskuussa. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta uusi sarjavaihe ja uudet kujeet saattavat tuoda mukanaan myös yllätyksiä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk