HIFK ja ÅIFK vastakkain lauantaina

HIFK:n ja ÅIFK:n välisestä ottelusta on ennakkoon odotettavissa viihdyttävä kamppailu, sillä vastakkain on maalipörssin kärkinimet. Peli alkaa Urheilutalolla kello 17.30.

Ottelussa nähdään kentällä yhtä aikaa maalipörssin viidestä kärkinimestä neljä. Maalipörssiä johtaa ÅIFK:n Anna Harri, joka on heittänyt 56 maalia ja hänen perässään seuraavat maalin välein Johanna Hilli ja Linda Cainberg. ÅIFK Carolina Petterson on maalipörssin vitonen 47 maalilla, joten maalintekotaitoa kentältä löytyy yllinkyllin.

HIFK on sarjassa jaetulla kärkipaikalla yhdessä Dickenin kanssa. Molemmat joukkueet ovat hävinneet tällä kaudella vain kertaalleen. HIFK ei ole avauskierroksen jälkeen SM-sarjassa hävinnyt, joten helsinkiläiset porskuttavat jo kahdeksan ottelun voittoputkessa.

ÅIFK on voittanut yhdeksästä pelistään neljä, mutta on ollut erityisesti vieraskentällä pienoisissa vaikeuksissa. Atlaksen vierailua lukuun ottamatta se on hävinnyt muut vieraspelinsä.

Joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa HIFK haki pisteet Turusta 32-28-voitolla, joten ÅIFK lähtee otteluun pienoinen revanssi mielessä.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk