HIFK ja Dicken kärkikamppailussa

SM-sarjassa nähdään keskiviikkona huippuottelu, kun kärkikaksikko HIFK ja Dicken iskevät yhteen.

Kauden avauskohtaaminen syyskuussa oli Dickenin näytöstä maalein 29-19. HIFK:in peli vaikutti tällöin olevan aika lailla ”telineissä”. Tämän jälkeen on valmentaja Nalle Nylund saanut ryhmänsä pelaamaan paremmin. Tästä tuore esimerkki HIFK:in voittaessa SIF:in vieraskentällä näytöstyyliin. Pitkin syksyä on puhuttu paljon, jopa liiaksi, Dickenin ylivoimasta ja kuinka muut joukkueet eivät pysty Dickeniä haastamaan. Tämä on väärä käsitys. HIFK on nimenomaan se joukkue joka tulee haastamaan Dickenin kauden edetessä.

Dickenin naiset ovat nyt voittaneet 10 SM-sarja peliä peräkkäin, 6 alkaneella kaudella ja 4 viime kevään finaaleissa. Pelit mitkä joukkueen sytyttävät, ovat juuri HIFK-pelit. Näissä otteluissa kaikki haluavat olla parhaimmillaan ja olla edesauttamassa joukkuettaan voittoon. Näin tulee myös keskiviikkoiltana tapahtumaan, kun tuomarin pilli käynnistää ottelun Urheilutalolla.

HIFK on hallinnut Stadin naiskäsipalloa lähes kaksi vuosikymmentä ja nyt viimeiset kaksi kautta on Stadin kuningatar ollut Dicken.

Toivottavasti molempien joukkueiden kannattajat ovat tällöin paikan päällä täyttämässä UT:n ja pitämässä huolta, että tunnelma on se mitä sen pitää olla kun pelataan Stadin herruudesta.

Ottelu alkaa kello 19.00 Urheilutalolla ja se nähtävissä myös VeikkausTV:ssä suorana lähetyksenä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk