Kausi käyntiin huippuottelulla – Dicken emännöi HIFK:ta

Viime kauden finalistit Dicken ja HIFK ottavat varaslähdön naisten SM-sarjakauteen 2016-17 pelaamalla avausottelunsa jo keskiviikkona 14.9.

Kauden alkaessa joukkueitten voimasuhteet ovat aina pieni arvoitus, mutta Dicken ja HIFK kuuluvat molempien papereissa ennakkoon kärkiryhmiin. Hallitseva mestari Dicken on varmasti kauden suurin ennakkosuosikki ja Dicken-leirissä odotukset ovatkin korkealla.

– Olemme treenanneet tosi hyvin toukokuusta lähtien. Tunnemme nyt vastustajat entistä paremmin ja viimeiset päivät nyt on vain hiottu virettä kuntoon, Dickenin luottomaalivahti Sonja Koskinen kertoo.

HIFK:n joukkueessa on tapahtunut melkoisesti muutoksia valmennusta myöten sitten viime kevään, mutta liikaa Koskinen ei lähde tätä ennakkoon miettimään.

– Ei minulla ihan tarkkaa tietoa HIFK:n tilanteesta edes ole tai siitä keitä ehkä on poissa keskiviikkona. Valmistaudumme kuitenkin siihen, että vastustaja tulee parhaalla kokoonpanollaan.

Dicken selvitti viime kaudella runkosarjan vain yhdellä tappiolla ja kärsi pudotuspeleissäkin vain kaksi tappiota – molemmat finaaleissa juuri HIFK:lle. Koskinen uskoo, että Dickenin kukistaminen voi tällä kaudella olla vieläkin vaikeampaa.

– Me olemme nyt vuoden viisaampia ja vuoden kehittyneempiä, voi sanoa että kehityskäyrä on erittäin hyvä. En toki pysty sanomaan tarkkaan miten paljon muut ovat menneet eteenpäin, mutta oman joukkueen osalta voi ainakin olla tyytyväinen.

Dicken – HIFK Pirkkolassa keskiviikkona 14.9. kello 19.15.


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk