ÅIFK nousi voittoon Kauniaisissa

GrIFK ei pystynyt vastaamaan ÅIFK:n vahvaan toiseen puoliaikaan joukkueiden kohdatessa Kauniaisissa. ÅIFK lähti kaimaseurojen kohtaamisesta kotimatkalle (12-12)-voitto taskussaan.

GrIFK aloitti ottelun vahvemmin ja johti suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta. Parhaimmillaan se johti ottelua kolmella maalilla, mutta ÅIFK kiri tasoihin Anna Harrin heiluttaessa maaliverkkoja.

ÅIFK jatkoi toisella puoliajalla siitä mihin ensimmäisellä jäi. turkulaiset ottivat pienoisen yliotteen Ellen Norrgrannin osumilla ja Sophia Böckelman piti kotijoukkueen mukana maaleillaan. Sara Petterssonin liityttyä mukaan maalikarkeloihin alkoi ÅIFK repiä hiljalleen eroa ja pääsi jo viiden maalin karkumatkalle. GrIFK pääsi vielä kahden maalin päähän, mutta ÅIFK nappasi tärkeät pisteet.

ÅIFK:n päävalmentaja Qerimi Besim oli erityisen tyytyväinen toisen puoliajan esitykseen.

– Tultiin hakemaan voittoa ja se saatiin. Ensimmäinen puoliaika oli jotakuinkin vaikea ja vasta toisella puoliajalla saatiin peliä enemmän oman näköiseksi. Meillä oli nyt parempi tuuri mukana kuin Granilla

Harri piti toisen puoliajan alkua ratkaisuhetkenä.

– Toisen puoliajan onnistunut alku toi voiton, vaikkakin Grani pääsi vielä kaventamaan turhan lähelle. Tärkeät pisteet saatiin kotiin.

GrIFK-valmentaja Sebastian Aarnio kaipasi omiltaan hieman kovempaa tekemistä.

– Ensimmäinen puoliaika ihan OK. Onnistuttiin molemmissa päissä. Toisella puoliajalla usko omaan tekemiseen lopahti. Kiva, että Inkku pääsi ja sai näyttää osaamistaan naisten tasolla. Enemmän haluja tehdä duunia pitäisi löytyä koko joukkueelta. Vaikka paljon rankkareita tuli, ollaan vielä liian kilttejä puolustuksessa. Senhän jo osoittaa 27 päästettyä maaliakin.

GrIFK-ÅIFK 25-27 (12-12)

Maalintekijät
GrIFK: Böckelman Sophia 7, Degerth Ingrid 5, Berglund Emelie 5, Rehnberg Carolina 3, Nyström Annina 2, Heerman Nea 2, Karsten Alexandra 1
ÅIFK: Harri Anna 9, Norrgrann Ellen 8, Pettersson Sara 6, Dahl Emilia 2, Symes Julia 1, Symes Elin 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Harri Anna ÅIFK 3
Norrgrann Ellen ÅIFK 2
Böckelman Sophia GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Rehnberg Carolina 1 x 2 min
ÅIFK: Norrgrann Ellen 1 x 2 min

Erotuomarit: Helander Jan – Karlsson Robin

Yleisöä: 87

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk