Dicken haki niukan voiton SIF:sta

SM-sarjan kärkijoukkue Dicken joutui melkoisen ahtaalle sunnuntaina Siuntiossa, mutta pystyi pitämään SIF:n takanaan ja otti voiton neljän maalin erolla.

Ottelu eteni tasaisena 13. minuutille, jonka jälkeen Dicken alkoi saada hiukan paremmin otetta. Vieraat nykäisivät jo viiden maalin johdon, jonka SIF kuitenkin kavensi neljään taukoon mennessä.

Tauon jälkeen ero pysyi samoissa lukemissa ja parhaimmillaan Dicken johti kuudella maalilla, mutta SIF kuroi eron vielä kolmeen osumaan, kun peliaikaa oli jäljellä reilu seitsemän minuuttia. Muutenkin vähämaalisessa ottelussa maalinteko tyrehtyi kokonaan yli kuudeksi minuutiksi ja Dicken puristi lopulta pisteet matkaansa.

SIF:n päävalmentaja Harry Wikström oli tappiosta huolimatta omiensa otteisiin tyytyväinen etenkin puolustuspään pelaamisen osalta.

– Hyvää puolustuspeliä kaikilta, parasta tähän asti. Hyökkäyssuunnassa meillä oli vaikeuksia Dickenin korkean puolustuksen kanssa. Meillä ei ole siihen tarpeeksi rutinoituneita pelaajia. Toivottavasti yleisö oli tyytyväinen tappiosta huolimatta. Taistelimme hyvin ja pelasimme loppuun asti. Nuoret pelaajamme, Moa ja Ellen, onnistuivat erityisen hyvin tiukassa paikassa, Wikström ruoti.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert oli myös tyytyväinen ja antoi vastustajalle täyden tunnustuksen.

– Tiukka, hyvä ottelu. En ole yllättynyt että Siuntio pelaa tällä tasolla. Heillä on paljon hyviä pelaajia ja hyvät mahdollisuudet pärjätä sarjassa. Kaksikymmentä maalia ei riitä, mutta meillä on kolme peliä seitsemään päivään, joten tätä ei voi jäädä miettimään vaan jatketaan eteenpäin, Hivert sanoi.

Kiitosta ottelulla kokonaisuudessaan antoi myös vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut Dicken-maalivahti Sonja Koskinen.

– Siuntio tarjosi hyvän vastuksen ja haki selvästi revanssia keskiviikon HIFK-tappion jälkeen. Tämä oli hauska ja tiukka ottelu, Koskinen kiitteli.

SIF – Dicken 16-20 (7-11)

Maalintekijät
SIF: Voutilainen Ellen 5, Sjölund Elin 5, Lindholm Madeleine 2, Weurlander Anna-Mi 1, Pietiläinen Aino 1, Jensen Corinna 1, Barck Maria 1
Dicken: Salokivi Tove 3, Lindholm Anna 3, Genberg Martina 3, Näräkkä Annika 2, Nylund Karolina 2, Lillqvist Betina 2, Gammals Jessika 2, Ahlroth Alexandra 2, Böckelman Carolina 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Koskinen Sonja, Dicken 3
Wasström Moa, SIF 2
Lindholm Anna, Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Barck Maria 1 x 2 min
Dicken: Lindholm Anna 1 x 2 min, Salokivi Tove 1 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Nyberg Annette

Yleisöä: 178

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk