Dicken jyräsi Atlaksen yli

Dicken ei antanut siimaa kohdatessaan Atlaksen kotikentällään lauantaina. Dicken pääsi juhlimaan voittoa selvin lukemin 37-13 (16-5).

Atlas sinnitteli Dickenin vanavedessä ensimmäisen kympin, mutta sen jälkeen helsinkiläiset pistivät kaasua ja veivät seuraavan kympin 6-0 ja peli oli sitä myöten taputeltu.

Toisella puoliajalla Dicken kiristi ruuvia entisestään ja kaunisteli lukemia. Atlas oli aseeton Dickenin jyrätessä laajalla rintamalla.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert oli iloinen, että joukkue säilytti tasonsa läpi ottelun.

– Olen hyvin tyytyväinen fyysiseen esitykseemme ja tason säilymiseen koko ottelun ajan, vaikka tasoero joukkueiden välillä oli selvä. Myös varamaalivahti Tinja Ingetin peliesitys 30 minuuttia oli hyvä. Varamaalivahtien asema on aina vähän huono, vaikkain erittäin tärkeä, kun Sonja yleensä maalissa.

Atlas-luotsi Tomi Salminen löysi tappiosta myös hyviä asioita.

– Tasoero oli tiedossa jo ennen ottelua, mutta maaliero nyt kuitenkin pienempi kuin viimeksi Vantaalla. Nuorella joukkueellamme on paljon kehitysalueita ja olemme yrittäneet opiskella puolustuskuvioita nimenomaan Dickenin joukkueen avulla.

Ottelussa 12 maalia heittänyt Betina Lillqvist iloitsi sekä omasta että joukkueen esityksestä.

– Olen tyytyväinen heittoprosenttiini tänään (92%). Oli jo aikakin saada prosentti ylös. Pelaan toki mieluummin tasaisia otteluita, mutta kaikki ottelut ovat kehittymisen kannalta tärkeitä, Lillqvist muistutti.

Dicken-Atlas 37-13 (16-5)
Maalintekijät
Dicken: Lillqvist Betina 12, Lindholm Anna 5, Lindahl Anna 5, Salokivi Tove 4, Nylund Karolina 2, Hanslin Carolina 2, Genberg Martina 2, Ahlroth Alexandra 2, Pitkäjärvi Pia-Stina 1, Kankainen Kiira 1, Gammals Jessika 1
Atlas: Olenius Carla 6, Högbacka Emmi 3, Jakimova Adriana 2, Lampi Janina 1, Gustafsson Erica 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Lillqvist Betina Dicken 3
Salokivi Tove Dicken 2
Lindholm Anna Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Kankainen Kiira 1 x 2 min Salokivi Tove        1 x 2 min

Atlas: Cordeiro Matilda 1 x 2 min, Gustafsson Erica 1 x 2 min, Jakimova Adriana 1 x 2 min, Olenius Carla 2 x 2 min

Erotuomarit: Nyberg Annette – Lindroos Mikael

Yleisöä: 92Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk