Dicken Suomen Cupin mestariksi

SIF ja Dicken taistelivat naisten Suomen Cupin mestaruudesta tasaisesti yhden puoliajan, mutta toisella Dicken paineli omille teilleen ja mestariksi.

SIF teki ottelun avausmaalin, mutta Dicken nykäisi nopeasti kolmen maalin johdon ja piti eron avausjakson puoliväliin saakka. Tämän jälkeen SIF kuroi eron umpeen maali maalilta ja niukkamaalisen ensimmäisen puoliajan jälkeen tauolle mentiin tasanumeroissa 8-8.

Tauon jälkeen Dicken tuli jälleen vahvasti ja lähti heti karkumatkalle. SIF:lla ei ollut enää eväitä vastata ja Dicken repi eroa jatkuvasti lisää. Jakson puolivälin jälkeen Dickenin johto oli jo kymmenen maalia ja loppua kohden ero vain kasvoi. Toisen puoliajan Dicken vei nimiinsä murskaavasti 19-5 ja otti cupin mestaruuden vakuuttavasti.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert näkikin ottelun ratkenneen tauon jälkeen nopeasti.

– Ensimmäinen puoliaika oli tiukka. Se saattoi johtua jännityksestä, emmekä kuitenkaan mielestäni pelanneet huonosti. Toisella puoliajalla onnistuimme fyysisyydellä repimään kunnon eron jo ensimmäisellä kymmenellä minuutilla ja sen vuoksi voitimme, Hivert kertasi.

Naisten Suomen Cupin finaali:
SIF – Dicken 13-27 (8-8)

Maalintekijät:
SIF: Ellen Voutilainen 5, Maria Barck 4, Corinna Jensen 2, Madeleine Lindholm 1, Aino Pietiläinen 1
Dicken: Annika Näräkkä 6, Jessika Gammals 5, Anna Lindholm 5, Martina Genberg 4, Alexandra Ahlroth 1, Kiira Kankainen 1, Betina Lillqvist 1, Anna Lindahl 1, Karolina Nylund 1, Pia-Stina Pitkäjärvi 1, Tove Salokivi 1

2 min. ulosajot ja sulkemiset:
SIF: –
Dicken: Martina Genberg 1×2 min.

Yleisöä: 300

Erotuomarit: Annika Laaksonen – Miro Korja

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk