HIFK ei antanut mahdollisuuksia Atlakselle

HIFK jatkoi Atlaksen vaikeaa alkukautta, kun se haki Vantaalta selvän 35-13 (15-8)-voiton.

Atlas oli pelissä mukana vielä ensimmäisen kymmenminuuttisen, kun peli oli helsinkiläisille 5-4. Sen jälkeen Kathlen Ax ja Johanna Hilli saivat heittokädet lämpimiksi ja HIFK karkasi seuraavan reilun kympin aikana 14-7-johtoon.

Toisen puoliajan alussa HIFK otti kotijoukkueelta lopullisesti luulot pois tekemällä jakson ensimmäiset kuusi maalia Linda Cainbergin johdolla ja ottelun loppu oli enää kosmetiikkaa. Lopulta HIFK pamautti taululle 35-13-lukemat.

Atlaksen päävalmentaja Tomi Salminen oli tyytyväinen omiensa ensimmäisen erän esitykseen, mutta lopulta HIFK karkasi toisella ohi.

– Ensimmäinen erä kauden parasta peliä. Toisella erällä HIFK näytti vahvuutensa, Salminen kertasi ottelua.

HIFK käytti ottelussa laajaa peluutusta ja valmentaja Björn Nylund oli eritoten iloissaan vahvasta puolustuspelaamisesta.

– Peluutettiin kaikkia pelaajia ja puolustus toimi. Harmittava tilanne Atlaksella, Nylund antoi sympatiaa vastustajalle.

Jälleen vahvassa maalivireessä ollut Cainberg ei ollut täysin tyytyväinen voitosta huolimatta.

– Tavoitetteena oli hyvä puolustus. Se parani loppua kohden. Paljon teknisiä virheitä, mutta saatiin myös nopeita. Kaksijakoinen fiilis, kahdeksan maalia heittänyt maalitykki totesi.

Atlas-HIFK 13-35 (8-15)

Maalintekijät
Atlas: Olenius Carla 6, Gustafsson Erica 4, Lampi Janina 1, Kaitasalo Ilona 1, Högbacka Emmi 1
HIFK: Hilli Johanna 9, Cainberg Linda 8, Ax Kathlen 6, Paukku Mari 2, Nylund Hanna 2, Mitchell Ida 2, Salo Hanna 1, Kullberg Heidi 1, Jääskeläinen Annamari 1, Friman Petra 1, Byman Carolina 1, Berg Victoria 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Cainberg Linda HIFK 3
Lehtinen Tia Atlas 2
Hilli Johanna HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: –
HIFK: –

Erotuomarit: Rönnberg Jan – Laitinen Jonas

Yleisöä: 59

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk