HIFK voitti SIF:n

SIF ja HIFK kohtasivat kärkikamppailussa ja HIFK pääsi juhlimaan ottelussa voittoa. HIFK nappasi pisteet 31-18 (15-7)-voitolla.

Ottelun ensimmäinen vajaa kymppi oli tasainen, mutta HIFK repäisi jakson puolivälissä 10-1-jakson sai Petra Frimanin ja Ida Väyrysen heiluttaessa maaliverkkoja. Maria Barck piti SIF:n mukana pelissä, mutta tauolle mentiin HIFK:n kahdeksan pisteen johdossa.

Ellen Voutilainen yritti pitää maaleillaan SIF:n mukana pelissä, mutta HIFK vastasi samalla mitalla eikä SIF saanut kurottua eroa umpeen. Lopussa HIFK sai vielä kasvatettua eroa ja kuittasi näin täydet pisteet.

Kotijoukkueen päävalmentaja Harry Wikström harmitteli, että joukkue menetti otteensa pelin edetessä.

– Hyvä kurinalainen alku. Sitten liike ilman palloa loppui emmekä päässeet hyviin maalintekopakkoihin. Ja sitten olimme liukkailla jäillä niin kuin tämän päivän keli, Wikström kertasi ottelua.

HIFK-valmentaja Björn Nylund oli kokonaisuudessaan tyytyväinen omiensa peliin.

-. Hyvä peli, vaikka vähän hosumista alussa. Kokonaisuuteen olen tyytyväinen, kunhan vielä saadaan tekniset virheet karsittua. Jännää pelata uudessa hyvässä hallissa.

Ottelun parhaana pelaajana palkittu HIFK:n Linda Cainberg kiitteli koko joukkueen esitystä.

– Hyvää puolustus- ja maalivahtipeliä alusta alkaen. Hyökkäyksissä selkeitä ajoja niin kuin olimme sopineet ja laitoimme paikoista pallot maaliin. Kokonaisuudessa hienoa joukkuepeliä ja saimme peluutettua kaikkia pelaajia.

SIF – HIFK 18 – 31 (7 – 15)

Maalintekijät
SIF: Voutilainen Ellen 7, Lindholm Madeleine 4, Barck Maria 4, Skoglund Sanni 1, Sjölund Elin 1, Pietiläinen Aino 1
HIFK: Väyrynen Ida 8, Hilli Johanna 4, Friman Petra 4, Borgarsdóttir Sandelin Silja 4, Forsman Cecilia 3, Cainberg Linda 3, Nylund Hanna 2, Paukku Mari 1, Byman Carolina 1, Berg Victoria 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Cainberg Linda HIFK 3
Voutilainen Ellen SIF 2
Väyrynen Ida HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Barck Maria 1 x 2 min, Jensen Corinna 1 x 2 min, Weurlander Anna-Mi 2 x 2 min
HIFK: Hilli Johanna 1 x 2 min, Väyrynen Ida 1 x 2 min

Erotuomarit: Lehto Halina – Pakarinen Jonna

Yleisöä: 152

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk