SIF eteni välieriin

SIF varmisti paikkansa välierissä, kun se voitti toistamiseen GrIFK:n. SIF haki Kauniaisista selvän 21-14 (10-7)-voiton ja jatkaa neljän parhaan joukkoon.

Ottelussa ei maaleilla mässäilty, mutta lopulta SIF oli sen verran tehokkaampi, että nappasi paikan välieriin. Ensimmäinen puoliaika alkoi tasaisesti, mutta erän puolivälissä sai repäistyä viiden maalin johdon 5-0-jaksolla. GrIFK pääsi viimeisellä minuutilla iskemään pari kavennus maalia ja tauolle mentiin vieraiden kolmen maalin johdossa.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin toisen puoliajan ensimmäisellä kympillä, kun Madeleine Lindholm johdatteli vierailijat jo kuuden maalin johtoon. GrIFK ei pystynyt läpäisemään SIF:n tiukkaa puolustusta ja SIF pääsi vielä lopussa kasvattamaan eroa.

SIF:n päävalmentaja Harry Wikströmin mukaan SIF pystyi juoksemaan jalat loukkaantumisista kärsineen GrIFK:n alta.

– Hyvin jaksettiin juosta alusta loppuun. Riittävästi pelaajia antoi meille leveämmän materiaalin ja oli voiton materiaalina.

GrIFK-valmentaja Sebastian Aarnio manasi joukkueensa pelaajatilannetta ja kuinka se vaikeutti joukkueen pelaamista.

– Tehtiin hyvä peli ajatellen, että maalivahdit olivat ainoita joilla oli mahdollista pelata omilla pelipaikoillaan. 21 päästettyä maalia antavat mahdollisuudet voittoon, vaikkakin tänään hyökkäyspeli ontui. Annina kävi kuumana itselleen ja Emmiltä loppui bensa. Hyvää kesää, Aarnio toivotti.

Ottelun parhaana palkittu Elin Sjölund oli erityisesti puolustuspelaamiseen tyytyväinen.

Valmentajan kommentit SIF

– Puolustus oli hyvä, enemmän kuin hyväksyttävällä arvosanalla. Päästettiin seitsemän maalia per puoliaika. Hyökkäyksissä olisi pitänyt onnistua tekemään enemmän maaleja. Joukkuepelaamisella on meillä hyvät mahdollisuudet pärjätä seuraavissa jatko-otteluissa.

GrIFK-SIF 14-21 (7-10)
Maalintekijät
GrIFK: Kankainen Alisa 3, Andersson Annika 3, Nyström Annina 2, Berglund Emelie 2, Karsten Alexandra 1, Heerman Nea 1, Harms Linnea 1, Axberg Fanny 1
SIF: Sjölund Elin 5, Lindholm Sofie 5, Lindholm Madeleine 4, Weurlander Anna-Mi 2, Jensen Corinna 2, Voutilainen Ellen 1, Ratilainen Linda 1, Pietiläinen Aino 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sjölund Elin SIF 3
Lindholm Sofie SIF 2
Feodoroff Cara GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Berglund Emelie 1 x 2 min, Heerman Nea 1 x 2 min, Nyström Annina 1 x 2 min
SIF: Koljonen Emmi 1 x 2 min, Lindholm Sofie 1 x 2 min

Erotuomarit: Korja Miro – Illman Krister

Yleisöä: 121

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk