SIF karkasi selvään voittoon Spartasta

SIF haki sunnuntain ainoassa SM-sarjan ottelussa vahvan toisen jaksonsa ansiosta selkeän voiton Spartasta.

Ottelu eteni alussa hyvin tasaisena ja vielä 22. minuutilla oltiin tasanumeroissa 7-7. Tästä SIF onnistui kuitenkin nykäisemään muutaman maalin taukojohdon.

Toisen jakson alku edettiin jälleen tasatahdissa SIF:n johtaessa muutamalla maalilla. Vieraiden pieni nykäys kymmenen minuutin kohdalla alkoi kuitenkin kallistaa vaakaa lopullisesti. Viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin SIF:n johtaessa jo kymmenellä maalilla ja lopussa vieraat saattoivat vain varmistella voittoaan.

Spartan päävalmentaja Jani Vaskola näki joukkueensa jäämiseen altavastaajaksi selkeän syyn.

– Oltiin tosi väsyneitä, eikä päästy peliin mukaan. Olimme mukana niin kauan kun jalat jaksoivat. Väsyneenä näkee että heittopeli oli hukassa, Vaskola mietti.

SIF-luotsi Harry Wikström oli kokonaisuuteen lopulta varsin tyytyväinen.

– Ensimmäisessä erässä oli vaikea saada maaleja, Naomi Itsa vastustajan maalissa pelasi hyvin. Toisessa erässä saimme pelimme kulkemaan. Puolustus toimi hyvin alusta asti, joten maalivahdillakin oli tänään helpompaa.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut SIF:n Anna-Mi Weurlander kiitteli myös oman pään pelaamista.

– Puolustus toimi tänään hyvin, mikä näkyy siinä, että Sparta ei tehnyt kuin 17 maalia. Itselleni oli uusi paikka pelata viivalla, mutta ihan hyvin se meni. Heittomme menivät tänään hyvällä prosentilla maaliin. Pelasimme omaa peliä maltilla. Myös maalivahti! Pelimme oli tänään hyvää, Weurlander jutusteli tyytyväisenä.

Sparta – SIF 17-28 (8-11)

Maalintekijät
Sparta: Nyholm Anniina 4, Riksman Anu 3, Holopainen Ella 3, Pihlström Anu 2, Jäntti Inka 2, Jolkkonen Irina 2, Heiskanen Raita 1
SIF: Lindholm Madeleine 11, Voutilainen Ellen 5, Sjölund Elin 4, Weurlander Anna-Mi 2, Pietiläinen Aino 2, Barck Maria 2, Lehtola Saara 1, Koljonen Emmi 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Weurlander Anna-Mi, SIF 3
Holopainen Ella, Sparta 2
Itsa Naomi, Sparta 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Sparta: Pihlström Anu 2 x 2 min, Riksman Anu 1 x 2 min
SIF:  Lindholm Madeleine 1 x 2 min, Perovuo Emmi 1 x 2 min

Erotuomarit: Skogberg Johan – Karlsson Robin

Yleisöä: 167

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk