SIF otti kiinnityksen välieräpaikkaan

SIF ei antanut GrIFK:lle mahdollisuuksia joukkueiden ensimmäisessä puolivälieräottelussa. SIF otti kotonaan 25-17 (10-8)-voiton.

GrIFK sai otteluun vahvemman alun ja johti ottelua reilun 16 minuutin kohdalla 7-4. Sen jälkeen vaaka kuitenkin kääntyi ja SIF vei ensimmäisen puoliajan lopun 6-1 ja tauolle mentiin SIF:n kahden maalin johtoasemassa.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisen puoliajan alussa, kun SIF repäisi 9-0-jakson. GrIFK ei siitä enää toipunut eikä pystynyt kirimään kotijoukkueen eroa kiinni. GrIFK saa mahdollisuuden tasoittaa puntit lauantaina kotikentällään.

SIF:n päävalmentaja Harry Wikström oli tyytyväinen, että joukkue pystyi vaikean alun jälkeen parantamaan otteitaan.

– Meillä oli huono alku, mutta kun jännitys laukesi, saimme joukkuepelin toimimaan molemmissa päissä. Meillä oli tänään hieno huutosakki, mutta lisää yleisöä mahtuu vielä halliin, jatkopelejä ajatellen, Wikström iloitsi.

GrIFK:n valmentaja Sebastian Aarnio harmitteli loukkaantumisia ja joukkueen virheitä.

– Meitä rasittavat harmillisesti lukuisat loukkaantumiset ja Ingrid Degerth lepäsi tänään ottelusuman vuoksi. Teemme yksinkertaisesti liikaa helppoja virheitä. 25 päästettyä maalia pitäisi riittää voittoon, mutta niin ei ollut tänään. Nyt täytyy vaan latautua uudestaan lauantain otteluun.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan palkinnon pokannut SIF:n Sofie Lindholm oli erittäin tyytyväinen peliin.

– Aloitimme tahmeasti, mutta kun saimme pelin kuntoon, tuloksena oli hienoa joukkuepeliä. Saimme nopeat aloitukset, puolinopeat ja nopeat hyökkäykset, jotka tähän asti ovat olleet hakusessa, vihdoin toimimaan ja ne tuottivat tulosta. Puolustuksessa teimme myös hyvin töitä.

SIF-GrIFK 25-17 (10-8)
Maalintekijät
SIF: Lindholm Sofie 7, Lindholm Madeleine 7, Voutilainen Ellen 6, Jensen Corinna 3, Sjölund Elin 2
GrIFK: Böckelman Sophia 5, Nyström Annina 2, Heerman Nea 2, Berglund Emelie 2, Axberg Fanny 2, Karsten Alexandra 1, Kankainen Alisa 1, Harms Linnea 1, Grönholm Felicia 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Lindholm Sofie SIF 3
Voutilainen Ellen SIF 2
Böckelman Sophia GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Jensen Corinna 1 x 2 min, Vaskelainen Janica 1 x 2 min
GrIFK: –

Erotuomarit: Skogberg Johan – Rönnberg Jan

Yleisöä: 182

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk