Jatkosarjat huipentuvat keskiviikkona

Jatkosarjojen viimeiset ottelut pelataan keskiviikkona. Panosta riittää edelleen molemmissa jatkosarjoissa.

Jatkosarjan viimeinen kierros huipentuu Dickenin kohdatessa HIFK:n tulikuumassa kärkikamppailussa Pirkkolassa. Panoksena kotikenttäetu mitalipeleissä. Kuukausi taaksepäin pelatussa keskinäisessä kamppailussa vei HIFK voiton suurinumeroisesti 32-17. Tämä peli oli samalla Dickeniltä alisuorittamista ja taas HIFK:lta maksimisuorittamista. Keskiviikon kohtaamisessa nähtäneen vauhdikasta käsipalloa josta ei tilanteita ja tunnetta puutu. Molemmat joukkueet haluavat kotikenttäedun mahdolliseen finaaliin ja tulevat taistelemaan jokaisesta pallosta viimeiseen asti. HIFK on saanut pelinsä uomiinsa syyskauden jälkeen. Dickenin tulee taas laittaa työrukkaset ja –haalarit päälle ja tehtävä se duuni mitä HIFK:iä vastaan tulee tehdä. Ilmaiseksi ei tässä pelissä saa mitään.

Dickenin on onnistuttava puolustuksessaan ja päästävä käyttämään sen parasta hyökkäystä eli nopeita vastahyökkäyksiä. HIFK:n aktiivinen, korkea puolustus on ollut myrkkyä ja sitä kautta tehdyt tekniset virheet tulee saada pois.

Ylemmän jatkosarjan toisessa ottelussa ei panosta juuri ole, sillä BK-46 tulee sijoittumaan kolmanneksi ja GrIFK neljänneksi. Joukkueille ottelu toimii kuitenkin tärkeänä kenraaliharjoituksena ennen puolivälieriä. Nyt on viimeinen mahdollisuus tehdä pienimuotoisia kokeiluja ennen kuin tosipelit alkavat.

Alemmassa jatkosarjassa riittää vielä kosolti panosta, sillä SIF ja ÅIFK taistelevat vielä viimeisestä puolivälieräpaikasta. SIF saa kotikentälleen ilman panosta pelaavan Atlaksen. Pisteen siuntiolaisia perässä ÅIFK sen sijaan matkustaa jatkosarjan ykkössijan jo varmistaneen KyIF:n vieraaksi.

ÅIFK haki lauantaina voiton Atlaksesta ja pisti samalla sunnuntaina pelaavan SIF:n niskaan painetta, mutta SIF onnistui pitämään hermonsa ja pystyi kaatamaan KyIF:n kotonaan. Kompastumiseen ei ole varaa keskiviikkonakaan, sillä Atlas pääsee otteluun paineitta kiusaajan roolissa. ÅIFK on pelannut vahvasti viime peleissä ja etenkin Ellen Norrgrann on ollut lähes pitelemätön. Lähtötilanne päätöskierrokselle onkin herkullinen.

Jatkosarjojen keskiviikon ottelut:

Ylempi jatkosarja
19.00 GrIFK-BK-46, Kauniaisten Palloiluhalli
19.15 Dicken-HIFK, Pirkkolan Palloiluhalli

Alempi jatkosarja
18.30 KyIF-ÅIFK, Kirkkonummen halli
19.00 SIF-Atlas, Folksam Arena

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk