KyIF ja BK-46 hakevat avausvoittojaan

Sunnuntain ainoassa SM-sarjan ottelussa kohtaavat KyIF ja BK-46. Molemmat avasivat kautensa tappiolla ja nyt haussa on avausvoitto.

Sarjatulokas KyIF sai kovan tulikasteen tämän kauden SM-sarjaa, kun se joutui heti uima-altaan syvään päähän kohdatessaan hallitsevan mestari Dickenin. Dicken vei ottelun nimiinsä selvästi 38-16, mutta KyIF:n joukkueesta löytyi myös ilonaiheita suurista tappiolukemista huolimatta. Jessi Laasio täräytti kahdeksan maalia Dickenin verkkoon ja teki vahvan debyytin pääsarjatasolle. KyIF:n joukkue ei luovuttanut missään vaiheessa Dickeniä vastaan, vaan pisti parastaan loppuun asti. Samanlaista taistelutahtoa tarvitaan myös sunnuntaina, kun Pommariin matkaa BK-46.

BK-46 taipui kotikentällään GrIFK:lle selvin 15-26-numeroin ja karjaalaisjoukkue uhkuu näyttöhaluja. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa ennen kauden alkua Suomen Cupissa. Silloin KyIF vei ottelun nimiinsä ja eteni puolivälieriin. BK-46:n harjoituskausi antoi osviittaa hyvästä, mutta Pamela Degermanin mukaan tosipeleissä tapahtuu jotain.

– Päät eivät kestä. Ruotsissa pelasimme parempia joukkueita vastaan hyvin, mutta sitten kun on täällä ollut tosi kyseessä, niin jotain tapahtuu. Teemme ihan muuta kuin mitä on sovittu ja menemme ihan lukkoon. Tässä on puhuttu mitalitavoitteista, mutta meillä on kyllä paljon duunia edessä, jos tahdomme siihen yltää, Degerman jyrähti Grani-tappion jälkeen Etelä Uusimaassa.

Ottelu alkaa Pommarissa kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.



Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk