Pronssitaistelu alkaa Kauniaisista

SM-sarjan pronssiottelussa pelaavat tällä kaudella GrIFK ja BK-46. Pronssimitalien kohtalo ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella ja pelit käynnistyvät torstaina Kauniaisissa.

Kummankin joukkueen edellisestä mitalista on ehtinyt vierähtää muutama vuosi, joten nälkää molemmilla varmasti riittää. Molempien edellinen mitali löytyy vuodelta 2013. Tuolloin GrIFK nappasi hopeaa HIFK:n kuitatessa mestaruuden ja BK-46 kolmas.

Joukkueet kohtasivat kauden aikana neljästi ja BK-46 oli kohtaamisissa hallitsevampi osapuoli. GrIFK voitti kauden avausottelun, mutta sen jälkeen karjaalaiset kuittasivat kolme seuraavaa peliä nimiinsä. Keskinäisten otteluiden ja viimeaikaisen vireen perusteella BK-46 lähteekin pronssipeleihin pienenä ennakkosuosikkina. BK-46 pystyi välieräsarjassa pistämään Dickenille hyvin hanttiin, kun taas GrIFK jäi aseettomaksi HIFK:ta vastaan. Granin akilleenkantapää on tällä kaudella ollut maalinteko ja HIFK:ta vastaan se pystyi parhaimmillaan 15 osumaan pelissä. Myös puolivälierät KyIF:iä vastaan olivat vähämaalisia ja ainoastaan kerran Grani onnistui rikkomaan 20 maalin rajan. Ylemmässä loppusarjassa 20 maalin rajapyykki ei rikkoitunut kertaakaan. BK-46 sen sijaan sai Dickeniä vastaan joka ottelussa tehtyä vähintään 20 maalia.

Ensimmäinen pronssikamppailu pelataan Kauniaisten palloiluhallissa kello 19.00 alkaen. Karjaalla pelattava toinen ottelu on ohjelmassa lauantaina.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk