SM-sarja palaa tauolta kovin panoksin

SM-sarjassa palataan taas tositoimiin parin viikon tauon jälkeen. Edessä on täysi kierros.

Kuukausi sitten Karjaalla oli BK-46 se joukkue, joka aiheutti Dickenille kauden ensimmäisen sarjatappion. Tuossa pelissä BK-46 oli ansaitusti parempi. Nyt Dickenillä on revanssin aika, kun hyvässä kevätvireessä oleva BK-46 vierailee Pirkkolassa. Alkuvuoden aikana on Dickenin ”punakone” hiukan kangerrellut osasyynä loukkaantumiset, mutta ehkä eniten syynä asennepuoli, joka ei ole ollut parhaimmillaan. Asiaa on joukkueessa työstetty ja näitä ongelmia ei enää pelikentällä näkyne. Lasaretin puolella ovat Annika Ahlroth, Linn Wentzel ja Betina Lillqvist vielä kuukauden verran, mutta kuntoutunee finaalipeleihin.

Ylemmässä jatkosarjassa on Dickenillä BK-pelin jälkeen vielä vieraspeli GrIFK:ta vastaan sekä kotipeli HIFK:ta vastaan, jossa ratkennee kotietu pudotuspeleihin. Panokset ovat siis joka pelissä korkeat. BK-46 hamuaa varmistusta ylemmän jatkosarjan kolmannelle sijalle.

Sunnuntaina HIFK saa kotikentälleen GrIFK:n, jolla on vielä voittotili avaamatta jatkosarjassa. HIFK sen sijaan taistelee tiukasti jatkosarjan voitosta ja kotiedusta yhdessä Dickenin kanssa. GrIFK tarvitsee pisteitä pystyäkseen vielä haastamaan BK-46:n taistelussa kolmannesta sijasta.

Lauantaina ÅIFK ja SIF taistelevat tärkeistä pisteistä alemmassa jatkosarjassa, sillä joukkueet kamppailevat edelleen tiukasti puolivälieräpaikasta. Vahvan jatkosarjan pelannut SIF on tällä hetkellä kolme pistettä turkulaisia edellä, joten ÅIFK ei saa ainakaan hävitä ottelua, mikäli se mielii pitää puolivälierähaaveensa elossa. SIF on äitynyt hurjaan vireeseen voittaen kaikki jatkosarjan ottelunsa.

KyIF:llä on mahdollisuus varmistaa alemman jatkosarjan voitto kaatamalla sunnuntaina vieraaksi saapuva Atlas. Kaikki kolme kauden aiempaa kohtaamista ovat päätyneet KyIF:n voittoon, lokakuussa vain maalin erolla, mutta sekä joulukuussa että helmikuussa KyIF oli selkeästi parempi.

– Vaikka puolivälieräpaikka on jo varmistettu olisi tietysti parempi varmistaa jatkosarjan paalupaikka jo nyt, jolloin loput maaliskuusta voisimme keskittyä hiomaan taktisia kuvioita huhtikuun alussa käynnistyviin pudotuspeleihin, toteaa päävalmentaja Tomas Mecklin seuran sivuilla.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk