Viikolla kolme peliä

SM-sarja jatkuu keskiviikkona ja torstaina yhteensä kolmella ottelulla.

Sarjakärki Dicken tekee paluun tositoimiin tauon jälkeen keskiviikkona, kun se matkustaa Karjaalle BK-46:n vieraaksi. BK-46 aloitti vuoden voittamalla vieraskentällä ÅIFK:n ja nousi sarjassa neljännelle sijalle. Viimeisestä ylemmän jatkosarjan paikasta käydäänkin kovaa taistelua vielä. Dicken on odotetusti hallinnut SM-sarjan runkosarjaa ja lauttasaarelaiset ovat voittaneet kaikki ottelunsa tähän asti. Dicken lähtee jokaiseen otteluun suosikkina eikä keskiviikkoinen ottelu tee siinä poikkeusta.

Keskiviikon toisessa ottelussa nähdään häntäpään taistelu, kun SIF saa kotikentälleen ÅIFK:n. ÅIFK:n toiveet neljän joukkoon pääsystä kokivat kovan kolauksen viime viikonlopun BK-46-tappion myötä. SIF oli niin ikään pelivuorossa viikonloppuna ja koki selvän tappion HIFK:n käsittelyssä. Voitolla SIF:llä olisi mahdollisuus nousta ÅIFK:n ohi sarjataulukossa, joten nälkää siuntiolaisille varmasti riittää. SIF voitti joukkueiden edelliskohtaamisen lokakuussa niukasti maalilla ja samalla on SIF:n edellinen voitto. Sen jälkeen on kuusi peräkkäistä tappiota. ÅIFK:n tappioputki on sen sijaan venynyt kolmen ottelun mittaiseksi.

Viikkokierros päättyy torstaina, kun Atlas ja HIFK iskevät yhteen. Atlas ei pelannut viikonloppuna, mutta HIFK haki murskavoiton SIF:stä. Joukkueiden kauden aiemmassa kohtaamisessa Atlas taisteli hyvin, mutta HIFK korjasi lopulta potin kuudella maalilla. Nyt Atlas pääsee haastamaan kuitenkin kotikentällään.

Tulevat ottelut:
Ke 17.1. 19.00 SIF-ÅIFK, Folksam Arena
Ke 17.1. 19.00 BK-46-Dicken, Karjaan Urheiluhalli
To 18.1. 19.00 Atlas-HIFK, Myyrmäen UrheilutaloKaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk