Viime kauden kärkikaksikko vastakkain lauantaina

SM-sarjassa pelataan viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantaina Pirkkolassa nähdään todellinen herkkupala, kun viime kauden finalistit Dicken ja HIFK iskevät ensimmäistä kertaa tällä kaudella vastakkain. Ottelu esitetään myös suorana lähetyksenä Yle TV2:ssa sekä Yle Areenassa. Sunnuntaina sitä vastoin SIF ja KyIF ottavat mittaa toisistaan.

Dicken ja HIFK ovat uudistuneet edelliskaudesta, HIFK vielä enemmän kun valmennuskin on uusi. Viime kevään finaalit päättyivät Dickenille 3-0 voitoin ja HIFK:lle jäi tästä varmasti paljon hampaankoloon, joten revanssihenkeä on odotettavissa. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa murskavoitoilla vastustajistaan. Tällä kertaa tuskin maalijuhlia nähdään, vaan luvassa on tiukkaakin tiukempi puolustuspeli, jossa tilanteet viedään loppuun asti eikä mustelmilta vältytä.

Viime kaudella keskinäiset ottelut runkosarjassa menivät joukkueiden kesken tasan 2-2.

SIF on pelannut tällä kaudella kaksi tiukkaa ottelua, joista toinen on kääntynyt sille, mutta toisessa se joutui tunnustamaan GrIFK:n paremmakseen. Kauden avauksessa siuntiolaiset kaatoivat Atlaksen 21-18, mutta Grani oli toisessa niukasti etevämpi 19-21-lukemin. Sarjatulokas KyIF sai sen sijaan kylmän kasteen SM-sarjaan kohdattuaan Dickenin kauden avausottelussaan, mutta toisessa se pisti BK-46:n tiukoille taipumalla kotonaan 25-27. Kirkkonummelaiset hakevatkin kauden avausvoittoaan.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 30.9. 17.15 Dicken-HIFK, Pirkkolan palloiluhalli (Yle TV2 ja Yle Areena)
Su 1.10. 16.00 SIF-KyIF, Folksam Arena

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk