Kohti kautta: Dicken

Kaudella 2016-17:
Runkosarja: 1.
Ylempi jatkosarja: 1.
Voitti finaaleissa HIFK:n otteluvoitoin 3-0.

Dicken vei kolmannen perättäisen mestaruutensa keväällä ja vaikka tiliä kauden mittaan tahrasi kaksi tappiota, tuli mestaruus lopulta varsin selkeästi.

Alkavaan kauteenkin Dicken lähtee suurimpana mestarisuosikkina. Päävalmentaja Thomas Hivertin mukaan joukkue ei ainakaan ole kylläinen, vaan haluaa voittaa lisää.

– Motivaatio on aina olemassa ja haluamme voittaa joka ottelun. Toki tämä riippuu muista joukkueista, jos ne haastavat meidät kovempaa, meidän pitää pystyä nostamaan tasoamme, Hivert muotoilee.

– Aina pystymme parantamaan, mutta tämä on korkein sarja Suomessa ja tavoitteena on voittaa se.

Dickenin vahvuuksia on ehdottomasti se, että joukkue ei ole yhden tai muutamankaan pelaajan varassa. Pari poissaoloa ei tunnu ratkaisevasti ja Hivertin mukaan laaja rinki toimii myös ennaltaehkäisevänä tekijänä loukkaantumisia ajatellen.

– Ei ole nyt loukkaantumisia, eikä se ole koskaan ollut meille iso asia. Ryhmämme on leveä ja pystymme kierrättämään ja sen myötä välttämään myös loukkaantumisia, Hivert sanoo.

Hiukan muutoksia Dickenin joukkue on myös kokenut. Kokeneemmasta päästä muutama pelaaja jätti joukkueen ja tilalle on nostettu nuoria lupauksia.

Dicken:
kotikenttä: Pirkkolan Palloiluhalli
peliasu: punainen, sininen
SM-mitalit: 12-8-6

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk