Kohti välieriä: GrIFK

GrIFK kohtaa välierissä ylemmän jatkosarjan ykkösen HIFK:n ja lähtee selkeässä haastajan asemassa kaimaseuraansa vastaan.

Granin pelituntuma on välierien alla ainakin kohdallaan, sillä tiukka taistelu puolivälierissä KyIF:aa vastaan ratkesi vasta viikonloppuna kauniaislaisten eduksi.

– Puolivälieräsarja antoi meille hyvän alun play-off-kevääseen ja mielenkiinnolla jatketaan nyt siitä, päävalmentaja Sam Kihlstedt luonnehtii.

Kihlstedtin mukaan pelin tasoa on pystyttävä kuitenkin nostamaan etenkin hyökkäyspelin osalta.

– Puolustus meillä on ollut hyvä, mutta hyökkäyksessä pitää parantaa jos aiomme haastaa HIFK:n. Joukkue on terve, joten sikäli tilanne on hyvä.

HIFK:n vahvuudet ovat Granilla toki hyvin tiedossa ja mitään harhakuvitelmia helposta tehtävästä välierissä ei elätellä.

– HIFK:lla on tosi leveä materiaali ja heidän pelinsä on nopeaa. Pyritään ottamaan heidän laiturinsa pois ja hyökkäyksessä meidän pitää pystyä parempaan, emme ole kovin hyviä siinä olleet, pelaajista Carolina Rehnberg säestää päävalmentajaansa.

Mitään poppakonsteja hyökkäyspelin suhteen ei HIFK:ta vastaan Rehnbergin mukaan kuitenkaan ole.

– HIFK on aika tasainen puolustuksessa, joten ei sieltä mistään helpolla läpi pääse. Vähän uusia kuvioita on kuitenkin harjoiteltu.

Tavoite pysyy myös maltillisena

– Toivotaan että ainakin saadaan enemmän kuin kolme ottelua, Rehnberg toteaa.

Runkosarjassa: 3.
Ylemmässä jatkosarjassa: 4.
Puolivälierissä: voitti KyIF:n otteluvoitoin 2-1

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk