Dicken ei antanut BK-46:n yllättää

Dicken jatkoi voittojen tiellä, kun se voitti kotikentällään BK-46:n 36-18 (15-7). Dicken jatkaa sarjaa puhtaalla pelillä.

Dicken otti ottelun ohjat heti käsiinsä ja BK-46 pysyi kannassa ensimmäiset viisi minuuttia, jonka jälkeen Dicken alkoi tehdä eroa. Ensimmäisellä puoliajalla Dickenin puolustus oli rautaa maalivahti Sonja Koskisen johdolla, sillä karjaalaiset onnistuivat tekemään ainoastaan seitsemän maalia. BK-46:n maalintekovastuu lepäsi pitkälti Pamela Degermanin harteilla, sillä hän teki BK:n seitsemästä maalista neljä.

Toisen puoliajan alkuun BK-46 sai kavennettua eroa parilla maalilla ja nousi kuuden maalin päähän. Sen lähemmäs BK ei enää ottelussa päässytkään. Jakson lopun Dicken onnistui hyökkäyksissään laajalla rintamalla ja eteni selvään voittoon.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert oli joukkueensa peliin tyytyväinen.

Paljon maaleja (36) meille tänään oli hyvä joukkueelle ja myös Roosa nauha -keräyksen suhteen. 18 päästettyä maalia puolustuksessa olisi voinut olla vähemmänkin. Nuorista pelaajistamme uusi 9-metrin aseemme Matilda Peitsaro onnistui hyvin, mutta joukkuepelaamisen kannalta nuorten pelaajien sisäänajo on vielä kesken.

Selvästä tappiosta huolimatta BK-46:n katseli ottelun antia suhteellisen positiivisena.

Osattiin odottaa, että Dicken vie ottelun nopeilla vastahyökkäyksillään. Voidaan kuitenkin sanoa, että 40 minuuttia puolustuksemme toimi erittäin hyvin. Teknisiä virheitä tuli liikaa ja joukkue kuten Dicken osaa ne hyödyntää.

Hivertin kehuma Peitsaro palkittiin ottelun parhaana pelaajana ja hänet valittiinkin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Tuntuu tosi hyvältä. Ensimmäinen peli, kun sain enemmän peliaikaa. Kaikki lähtee treeneistä, joissa on aina hyvä vastus ja kehitystä tapahtuu jatkuvasti. Kokeneemmat pelaajat ohjaavat ja neuvovat treeneissä mitä voi tehdä paremmin, joka tuntuu hyvältä ja auttaa eteenpäin, seitsemän maalia heittänyt Peitsaro kertasi ottelua.

Dicken-BK-46 36-18 (15-7)
Maalintekijät
Dicken: Matilda Peitsaro 7, Anna Lindholm 7, Annika Näräkkä 4, Karolina Nylund 4, Anna Lindahl 4, Martina Genberg 2, Jessika Gammals 2, Carolina Böckelman 2, Linn Wentzel 1, Pia-Stina Pitkäjärvi 1, Betina Lillqvist 1, Kiira Kankainen 1
BK-46: Pamela Degerman 6, Mathilda Sandblom 2, Anu Riksman 2, Emilia Holmberg 2, Nicolina Fredriksson 2, Alexandra Rönnberg 1, Linda Melanen 1, Elin Löf 1, Sirja Lassinharju-Heinonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Matilda Peitsaro Dicken 3
Anna Lindholm Dicken 2
Pamela Degerman BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Betina Lillqvist 1 x 2 min
BK-46: Anu Riksman 1 x 2 min, Linda Melanen 1 x 2 min, Mathilda Sandblom 1 x 2 min, Pamela Degerman 1 x 2 min

Erotuomarit: Pasi Ojapalo – Harri Nieminen

Yleisöä: 193

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk