Dicken ei antanut SIF:lle armoa

Dicken haki selvän voiton Siuntiosta kaadettuaan SIF:n 31-18 (14-9).

SIF pysyi hyvin Dickenin mukana ensimmäiset 20 minuuttia, mutta sen jälkeen hallitsevan mestarin rutiini alkoi näkyä entistä enemmän ja lauttasaarelaiset saivat revittyä kaulaa. Dicken veikin ensimmäisen puoliajan viimeisen kympin 6-3 ja pääsivät viiden maalin johdossa toiselle puoliajalle.

Dicken aloitti toisen puoliajan jämerästi ja kasvatti eron kuuteen heti alussa ja repi lisää eroa tasaisesti jakson loppua kohden. Dicken rullasikin lopulta selvään voittoon.

SIF-valmentaja Harry Wikström myönsi Dickenin paremmuuden, mutta löysi myös omiensa pelistä hyviä elementtejä.

– 40 minuuttia hyvää puolustuspeliä meiltä ja liikkuvaa joukkuepeliä hyökkäyksessä. Sitten tehtiin enemmän omia päätöksiä ja Dicken pääsi nopeisiin vastaiskuihin. Puolustuksen toimiessa myös Roosa Penttinen sai hyviä palloja maalissa. Dicken oli kuitenkin meitä koko ajan askeleen edellä.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert ei ollut voitosta huolimatta täysin tyytyväinen.

– Ei mikään hyvä Dicken tänään. Tempo koko pelissä oli huono. Kuitenkin iso voitto tyydyttää, vaikkei pelissä muuten ollut kehumista.

Dickenin maalivahti Sonja Koskinen otti voiton, vaikka petrattavaakin löytyi.

– Tänään emme saaneet oikein peliä käyntiin. Laitapelaajat hoitivat kuitenkin hommansa mallikkaasti ja ansaitsevat siitä kiitoksen. Jatkossa meidän täytyy saada peli toimimaan paremmin.

SIF-Dicken 18-31 (9-14)

Maalintekijät
SIF: Madeleine Lindholm 6, Valeriya Kirillova 3, Sara Falck 3, Pernilla Karlsson 2, Corinna Jensen
2, Matilda Luuppala 1, Fanny Axberg 1
Dicken: Matilda Peitsaro 7, Annika Näräkkä 7, Anna Lindholm 5, Betina Lillqvist 3, Anna Lindahl 2, Martina Genberg 2, Carolina Böckelman 2, Tove Salokivi 1, Jessika Gammals 1, Betty Berglund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sonja Koskinen Dicken 3
Matilda Peitsaro Dicken 2
Roosa Penttinen SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Madeleine Lindholm 1 x 2 min, Pernilla Karlsson 2 x 2 min
Dicken: –

Erotuomarit: Robin Karlsson – Johan Skogberg

Yleisöä: 120

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk