Dicken jyräsi GrIFK:lta karkuun tauon jälkeen

Dicken:n ja GrIFK:n ylemmän jatkosarjan ottelu pysyi taukoon saakka tasaisena, mutta toisella jaksolla HIFK paineli omille teilleen ja selkeään voittoon.

Kotijoukkue Dicken otti ohjat käsiinsä alusta saakka, eikä Grani johtanut ottelua kertaakaan. Toisaalta ero ei myöskään missään vaiheessa kasvanut kolmea maalia suuremmaksi ja tauolle mentiin Dickenin kahden maalin johdossa.

Toisella jaksolla tahti oli kuitenkin toinen. Yksi maali kumpaankin päähän alkuun ja sen jälkeen Dicken tukki oman päänsä täysin. Grani pelasi lähes 20 minuuttia ilman yhtään tehtyä maalia ja Dicken karkasi tällä välin täysin omille teilleen. Eroa syntyi lopulta 15 maalia.

Dicken-valmentaja Jouni Ahlroth puki sanoiksi sen mikä katsomostakin oli helppo arvata.

– Tauolla totesimme, että meidän pitää keskittyä siihen mitä osaamme ja ryhdistäytyä puolustuksessa – ja se onnistui, Ahlroth totesi.

– Haluan myös nostaa hattua Granille, joka ohuesta pelaajamateriaalista huolimatta pelasi hyvän ensimmäisen jakson.

GrIFK:n luotsi Sam Kihlstedt jäi manaamaan toisen jakson alkua, jolloin Dicken karkasi.

– Tulimme huonosti toiselle jaksolle, vaikka olimme juuri saaneet levätä. Dicken pääsi vastahyökkäyksiin, kun meidän hyökkäyspelimme oli liian staattista. Seuraavissa harjoituksissa pitää käydä läpi mikä tänään epäonnistui, Kihlstedt painotti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vei nimiinsä Dickenin Anna Lindholm.

– Ensimmäinen jakso oli vaikea. Emme saaneet puolustuspeliämme kaikkiaan toimimaan. Toinen puoliaika oli parempi, mutta meillä on edelleen paljon tehtävää, Lindholm mietti.

Dicken – GrIFK 33-18 (15-13)

Maalintekijät
Dicken: Tove Salokivi 6, Anna Lindholm 6, Karolina Nylund 4, Pia-Stina Pitkäjärvi 3, Matilda Peitsaro 3, Anna Lindahl 3, Malena Heikkinen 3, Annika Näräkkä 2, Jessika Gammals 2, Carolina Böckelman 1
GrIFK: Carolina Rehnberg 8, Alexandra Karsten 3, Onay Sari 2, Helen Bergman 2, Matilda Ohvo 1, Fredrika Lagerbohm 1. Alisa Kankainen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Anna Lindholm Dicken 3
Tove Salokivi Dicken 2
Carolina Rehnberg GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: –
GrIFK: Linnea Harms suora punainen kortti

Erotuomarit: Miro Korja – Teemu Kaulio

Yleisöä: 86

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!