Dickenin puolustus GrIFK:n turma

Dicken esitti oppitunnin puolustuspelaamisesta GrIFK:ta vastaan ja päätti runkosarjan puhtaalla pelillä. Dicken kuittasi pisteet kotiin 29-12 (14-3)-voitolla.

Dicken jätti GrIFK:n ensimmäisellä puoliajalla vain kolmeen maaliin. Samanaikaisesti lauttasaarelaiset takoivat tasaiseen tahtiin osumia toisessa päässä kasvattaen eroa. Dickenin johto tauolle lähdettäessä oli yhdeksän maalia.

Toisella puoliajalla GrIFK sai hieman enemmän onnistumisia hyökkäyspäässä, mutta Dickenin hyökkäyskoneisto ei hyytynyt, vaan eroa tuli taululle tasaisesti lisää koko puoliajan. Lopulta Dicken otti ottelusta selkeän 29-12-voiton.

Dicken jyräsi runkosarjan puhtaalla pelillä ja pääsee hyvistä lähtökohdista ylempään jatkosarjaan.

– Ensimmäinen osa kaudesta on nyt ohi ja voitimme kaikki 14 ottelua. Saamme ylempään jatkosarjaan täydet lähtöpisteet, joka tietysti auttaa. Tänään meillä oli paljon pelaajarotaatiota kentällä, näin saadaan kokemusta kaikille pelaajille jatkoa silmälläpitäen, joukkueen päävalmentaja Thomas Hivert totesi ottelun jälkeen.

GrIFK:n päävalmentaja Sam Kihlsted myönsi, että hyökkäyspelissä oli parannettavaa.

– Puolustuspeli oli meillä tänään parempaa kuin hyökkäyspeli, jossa on paljon parantamisen varaa, vain 12 maalia tänään.

GrIFK sijoittui runkosarjassa kolmanneksi Dickenin ja HIFK:n jälkeen. Kaksikko dominoi runkosarjaa, mutta Kihlstedt toivoo Granin pystyvän pistävän paremmin joukkueille hanttiin jatkosarjassa.

– Treenaaminen jatkuu nyt, ja tavoitteemme on haastaa heitä paremmin jatkosarjassa.

Ottelun parhaana palkittu Annika Näräkkä oli tyytyväinen sekä otteluun että runkosarjaan.

– Hyvältä tuntuu, olen ylpeä ja tyytyväinen otteistamme tänään ja koko runkosarjan voitosta. Kausi on edelleen pahasti kesken. Nöyryys pitää säilyä, mitään ei ole vielä voitettu, Näräkkä muistutti.

Dicken-GrIFK 29-12 (14-3)

Maalintekijät
Dicken: Karolina Nylund 7, Annika Näräkkä 6, Tove Salokivi 3, Anna Lindholm 3, Anna Lindahl 3, Malena Heikkinen 2, Martina Genberg 2, Pia-Stina Pitkäjärvi 1, Matilda Peitsaro 1, Jessika Gammals 1

GrIFK: Carolina Rehnberg 5, Helen Bergman 4, Jenny Fröberg 2, Fredrika Lagerbohm 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Annika Näräkkä Dicken 3
Karolina Nylund Dicken 2
Carolina Rehnberg GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Martina Genberg 2 x 2 min
GrIFK: –

Erotuomarit: Robin Karlsson – Magnus Roth

Yleisöä: 152

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk