GrIFK puristi voiton Atlaksesta

GrIFK otti kauden kolmannen voittonsa, kun se voitti vieraskentällä Atlaksen niukasti 20-18 (8-9).

Atlas näytti karkaavan heti ottelun alussa, kun se repäisi ensimmäiseen kymmenminuuttiseen 6-1-johdon. Sen jälkeen GrIFK:n puolustus alkoi pitää eikä Atlas saanut loppujaksolla kuin kolme maalia. GrIFK kuroi eroa maali kerrallaan kiinni ja käväisikin johdossa ennen kuin Atlas iski vielä kahdesti ensimmäisen puoliajan loppuun ja pääsi 9-8-johdossa toiselle puoliajalle.

Toiselle puoliajalle GrIFK tuli vahvemmin ja nousi kahden maalin johtoon. Atlas ei kuitenkaan luovuttanut vaan nousi Erica Gustafssonin maaleilla vielä kertaalleen johtoon. GrIFK kuitenkin vielä kerran kääntämään pelin itselleen ja nappasi lopulta niukan voiton.

GrIFK-valmentaja Miro Koljonen oli iloinen, että joukkue sai käännettyä pelin itselleen toisella puoliajalla.

– Huono aloitus. Ensimmäisessä erässä emme olleet oikin mukana. toiselle puoliajan alussa keräsimme pakan kasaan. Nihkeä, mutta tärkeä voitto.

Atlas-luotsi Johan Öller oli tappiosta huolimatta tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Paljon hyvää oli pelissä, ennen kaikkea ensimmäisellä puoliajalla. Meillä oli vaikeuksia heidän maalivahtinsa kanssa ja hukkasimme paljon paikkoja. Peli näytti sen takia toiselta ja oli vaikeaa, kun emme panneet palloja sisään ja sen myötä olimme tappiolla. Taistelu ja joukkuehenki olivat hyviä ja siihen voimme olla tyytyväisiä. Olemme oikeassa suunnassa.

GrIFK:n Carolina Rehnberg harmitteli vaisua aloitusta, mutta oli tyytyväinen joukkueen saadessa pelin uomiinsa.

– Vaisu alku eikä puolustus toiminut, kukaan ei uskaltanut ottaa kunnolla vastuuta. Kesti 20 minuuttia ennen kuin pääsimme peliin mukaan. Meillä oli hyviä ja huonoja vaiheita ja saimme muutaman helpon maalin vastahyökkäyksistä.

Atlas-GrIFK 18-20 (9-8)

Maalintekijät
Atlas: Gustafsson Erica 6, Högbacka Emmi 4, Larkimo Susanna 3, Lampinen Julia 2, Jakimova Adriana 2, Kurki Sanni 1
GrIFK: Rehnberg Carolina 7, Jolkkonen Irina 2, Harms Linnea 2, Bergman Helen 2, Bergholm Michaela 2, Toivola Johanna 1, Salonen Anette 1, Ohvo Matilda 1, Karsten Alexandra 1, Kankainen Alisa 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Wolff Wilhelmina GrIFK 3
Gustafsson Erica Atlas 2
Rehnberg Carolina GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: Heerman Nea 1 x 2 min, Jakimova Adriana 1 x 2 min, Larkimo Susanna 1 x 2 min, Suomalainen Laura Karoliina 1 x 2 min
GrIFK: Fröberg Jenny 1 x 2 min

Erotuomarit: Wessberg Alexander – Lehto Halina

Yleisöä: 112

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk