HIFK haki varman voiton BK-46:sta

HIFK hallitsi lauantaista vierasottelua BK-46:tta vastaan alusta saakka ja otti voiton selkein numeroin.

Vierailija HIFK tuli otteluun tuulispään lailla ja takoi reilussa kuudessa minuutissa taululle lukemat 0-6. Kotijoukkue BK heräsi ja pääsi vielä neljän maalin tuntumaan, mutta tauon alla HIFK alkoi repiä lisää eroa ja tauon viettoon lähdettäessä sitä oli jo kymmenen maalia Kathlen Axin heitettyä kahdeksan maalia jo avausjaksolla.

HIFK piti eron kymmenen maalin paremmalla puolella tauon jälkeen, eikä BK-46 päässyt tosissaan uhkaamaan vieraita. BK pyristeli kuitenkin hyvin vastaan loppuun saakka ja toinen jakso pelattiin kaikkineen tasaisesti. Pisteet kuitenkin matkasivat selvällä erolla Helsinkiin.

BK-46:n päävalmentaja Thomas Holmberg manasi heikkoa alkua, joka antoi ottelun avaimet HIFK:n käsiin.

– Ekalla puoliajalla lähdettiin liikkeelle seisovilla jaloilla, tarkoitti että IFK pääsi nopeisiin vastaiskuihin. Tämän myötä he saivat rauhan omaan peliinsä. Toinen pelijakso oli sitten meiltä parempi niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Loukkaantumistilanne paranee hiukan joulun jälkeen kun saadaan Matilda Sandblom takaisin peliin.

HIFK-luotsi Rostislav Grinishin oli pääsääntöisesti tyytyväinen otteisiin.

– Odotettiin tiukkaa peliä tänään; syynä siihen oli että meillä oli paljon pelaajia loukkaantuneina. Peli lähti kuitenkin hyvin liikkeelle ja päästiin kontraamaan paljon pelin alussa. Toisella jaksolle me oltaisiin voitu fokusoida paremmin, Grinishin pohti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vei kaikkiaan 12 maalia heittänyt HIFK:n Kathlen Ax.

– Ensimmäinen puoliaika lähti meiltä hyvin liikkeelle, kun taas toisella jaksolla annettiin turhan paljon helppoja paikkoja BK:lle. Kohti kevättä me tarvitsemme kyllä enemmän tarkkuutta läpi ottelun, Ax mietti.

– On aina mukavaa tulla Karjaalle, täällä on aina paljon yleisöä.

BK-46 – HIFK 28-38 (12-22)

 Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


0 Vastaukset

Jätä kommentti

Liity keskusteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *