HIFK kaatoi Atlaksen

HIFK ei antanut Atlaksen yllättää, vaan otti kotikentällään 34-28 (19-14).

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta toisella kympillä HIFK sai parempaa otetta ja alkoi saada eroa nousten seitsemän maalin johtoon. Atlas pääsi jo kolmen maalin päähän, mutta tauolle mentiin HIFK:n viiden maalin johdossa.

Toinen puoliaika oli niin ikään tasainen HIFK:n pitäessä kuskin paikkaa, mutta Atlas oli koko ajan iskuetäisyydellä päästen jakson puolivälissä jo maalin päähän. HIFK sai kuitenkin pidettyä johtoasemansa loppuun saakka ja vahvan loppunsa ansiosta sai repäistyä lopulta kuuden maalin voiton.

HIFK:n päävalmentaja Rotislav Grinishin oli voittoon tyytyväinen, mutta löysi myös parannettavaa.

– Ensimmäiset 25 minuuttia pelasimme hyvin, sen jälkeen tapahtui jotain emmekä saan kunnolla juonesta kiinni. Voitosta pitää olla kuitenkin tyytyväinen, mutta opimme sen, että fokus pitää olla 100 % koko ajan.

Tappiosta huolimatta Atlaksen päävalmentaja Johan Öller oli omiensa esitykseen tyytyväinen.

– Saamme olla tyytyväisiä peliimme tänään. Pantiin hyvin kampoihin yhtä ennakkosuosikkia vastaan, vaikka meillä on vielä hieman loukkaantumisia. Peli paranee koko ajan ja olemme oikealla tiellä.

Yhdeksän maalia heittänyt Johanna Hilli kaipasi HIFK:lta parempaa puolustuspelaamista.

– Aloitimme hyvin tänään, mutta ensimmäisen erän lopussa ote hieman herpaantui, ja tehtiin liikaa virheitä. Puolustus ei myöskään toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. .

HIFK-Atlas 34-28 (19-14)

Maalintekijät
HIFK: Johanna Hilli 9, Kathlen Ax 7, Linda Cainberg 5, Inka Jäntti 4, Anniina Nyholm 3, Ella Holopainen 3, Mari Paukku 2, Annamari Jääskeläinen 1
Atlas: Anna Jauhiainen 7, Nea Heerman 5, Erica Gustafsson 5, Adriana Jakimova 4, Emmi Högbacka 3, Wilma Rehnström 2, Mikaela Lönnqvist 1, Matilda Cordeiro 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Johanna Hilli HIFK 3
Adriana Jakimova Atlas 2
Jonna Kullberg Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Anniina Nyholm 1 x 2 min, Ella Holopainen 1 x 2 min, Kathlen Ax 1 x 2 min
Atlas: Emmi Högbacka 1 x 2 min, Erica Gustafsson 1 x 2 min, Isa Jauhiainen 1 x 2 min

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Katja Sjöström

Yleisöä: 75

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk