HIFK kaatoi BK-46:n maalijuhlissa

HIFK ja BK-46 latoivat maaleja urakalla lauantaisessa kohtaamisessaan, joka päättyi emäntäjoukkueen voittoon.

Jo ottelun avausminuutilla verkko heilui molemmissa päissä kenttää ja Helsingin Urheilutalolla nähtiinkin melkoista ilotulitusta. HIFK sai nopeasti otteen pelistä, mutta ei saanut BK-46:tta karistettua kannoiltaan kokonaan. Taukoon mennessä oli heitetty jo hurjat 39 maalia ja HIFK:n johtomarginaali oli viisi osumaa.

Toinen jakso alkoi tasaisena, mutta ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen HIFK alkoi väkisin tehdä lisää eroa vieraisiinsa. Ero vakiintui 6-8 maalin tuntumaan ja maaleja tehtiin edelleen melkoista tahtia, mutta HIFK otti lopulta varmasti pisteet.

HIFK-luotsi Rostislav Grinishin oli voiton jälkeen mietteliäänä, vaikka pisteet toki maistuivat.

– Viime pelin jälkeen pyrimme rakentaa joukkupeliä toimivammaksi.Tänään tuli liikaa teknisiä virheitä, mutta olen tyytyväinen voittoon vaikka puolustus ei aina toiminut parhaimmalla tavalla, Grinishin pohdiskeli.

BK-46:n päävalmentaja Thomas Holmberg antoi palaa suorasanaisemmin.

– Puolustus oli aivan surkea tänään. 32 maalilla pitäisi voittaa ottelu. Yritimme monta eri puolustusasetelmaa, mutta mikään niistä ei onnistunut tänää, Holmberg manasi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vei peräti 12 maalia heittänyt HIFK:n Kathlen Ax

– Oli mukava voittaa mutta meillä on vielä paljon parannettavaa. Liikaa teknisiä virheitä. Välillä oli hyvää puolustusta jonka kautta saimme tehtyä vastaiskumaaleja, Ax tiivisti.

HIFK – BK-46 40-32 (22-17)

Maalintekijät
HIFK: Kathlen Ax 12, Johanna Hilli 8, Linda Cainberg 6, Ella Holopainen 5, Anniina Nyholm 2, Anni Kaikko 2, Inka Jäntti 2, Emma Wickström 1, Mari Paukku 1, Annamari Jääskeläinen 1
BK-46: Pamela Degerman 10, Sirja Lassinharju-Heinonen 9, Mathilda Sandblom 3, Linda Melanen 3, Jannica Kullberg 3, Nicolina Fredriksson 3, Jannica Laukkanen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kathlen Ax HIFK 3
Pamela Degerman BK-46 2
Linda Cainberg HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Annamari Jääskeläinen 1 x 2 min, Emma Wickström 1 x 2 min, Kathlen Ax 1 x 2 min, Linda Cainberg 1 x 2 min, Mari Paukku 1 x 2 min
BK-46: Linda Melanen 1 x 2 min, Patricia Sandell 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 81

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk