SIF kaatoi ÅIFK:n

SIF tiivisti tunnelmaa alemmassa loppusarjassa kaatamalla kotikentällään ÅIFK:n. SIF nousi sarjataulukossa ÅIFK:n rinnalle 32-21 (10-10)-voitolla.

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen ja ÅIFK piti hienokseltaan otetta, muttei missään vaiheessa päässyt kahta maalia enempää karkuun. ÅIFK otti lopussa otetta, mutta tauolle mentiin tasalukemmissa 10-10.

Toinen puoliaika alkoi tasaisena, mutta ennen ensimmäisen kympin täyttymistä SIF onnistui kolmasti peräkkäin ja sai aikaiseksi pienen eron. Ottelun loppua kohden SIF sai todellisen lentokelin päälle ja alkoi repiä entistä enemmän eroa ja kuittasi lopulta selvän voiton.

Voitolla SIF nousi ÅIFK:n kanssa tasapisteisiin ja taistelee edelleen tiukasti pääsystä pudotuspeleihin.

SIF-valmentaja Harry Wikström oli iloinen, että joukkue löysi tehot ottelun ratkaisuhetkillä.

– Alussa peli oli kovin hermostunutta. Meillä oli paljon hyviä paikkoja, joista emme saaneet maaleja. Toisella puoliajalla saimme pallot sisään ja ottelulle hyvän päätöksen.

ÅIFK:n päävalmentaja myönsi kotijoukkueen paremmuuden.

– Siuntio oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä ihan hyvä, mutta sitten teimme paljon teknisiä virheitä joista vastustaja rankaisi.

Ottelun parhaana palkittu Daria Kaganez oli Wikströmin kanssa pitkälti samoilla linjoilla.

– Alku oli aika raskas ja hermoilimme jonkun verran. Sitten saimme sekä puolustuksen että hyökkäyksen kuntoon ja peli alkoi kulkea. Pikkuhiljaa oma pelikin alkoi tuntua vapautuneelta.

SIF-ÅIFK 32-21 (10-10)
SIF: Madeleine Lindholm 7, Valeriya Kirillova 7, Daria Kaganez 6, Fanny Axberg 4, Sanni Skoglund 2, Matilda Sjöstedt 2, Oona Reinikainen 2, Pernilla Karlsson 2

ÅIFK: Ingrid Lindbom 7, Amanda Salenius 6, Anne Nieminen 3, Sylvia Jokinen 2, Salla Holopainen 1, Carolina Hanslin 1, Emilia Dahl 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Daria Kaganez SIF 3
Roosa Penttinen SIF 2
Ingrid Lindbom ÅIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: –
ÅIFK: Amanda Salenius 1 x 2 min, Emilia Dahl 2 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 94

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk