SIF niukkaan voittoon Atlaksesta

SIF sai taistella tosissaan kauden avauskierroksella vierailulle saapuneen Atlaksen kanssa, mutta piti pisteet kotonaan.

SIF avasi ottelun terävämmin, mutta Atlas heräsi nopeasti ja kuroi kotijoukkueen johdon kiinni ja paineli samaa tietä parin maalin karkumatkalle. Parhaimmillaan Atlas johti jo kolmella maalilla, mutta SIF muurasi puolustuksensa umpeen tauon alla ja käänsi tilanteen edukseen kolmen maalin erolla.

Atlas ei antanut kuitenkaan periksi ja roikkui tiukasti tuntumassa. Kun toinen jakso oli jo yli puolenvälin, eroa oli SIF:n eduksi vain yksi maali. Tämän jälkeen siuntiolaiset puristivat kuitenkin väkisin tarvittavat maalit ja kun loppuminuutit edettiin osumitta, SIFveivät avauspisteet niukasti.

SIF:n päävalmentaja Harry Wikström oli kaikkiaan suhteellisen tyytyväinen kauden avaukseen.

– Meillä toimi joukkuepuolustus hyvin tänään vaikka me ei hyökkäyksessä aina pystytty pitämään päitä kylmänä kun sitä vaadittiin. Maalivahtipeli toimi tänään hyvin, Wikström kiitteli.

Atlas-luotsi Johan Öller löysi hänkin runsaasti positiivista tappiosta huolimatta.

– Meillä oli mukava aloitus tänään ja puolustus toimi hyvin. Meidän joukkueessa oli monia jotka pelasivat ensimmäistä SM-sarjaottelua tänään ja sen ehkä huomasi hieman pelissä. Mutta olen tyytyväinen peliin, se oli positiivinen.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vei nimiinsä SIF-maalivahti Moa Wasström.

– Alku tänään oli epävarma, vaikka puolustuksemme toimi hyvin. Tarvitsisimme hiukan leveyttä lisää hyökkäyspään heittopeliin, Wasström arvioi.

SIF – Atlas 21-18 (13-10)

Maalintekijät
SIF: Lindholm Madeleine 6, Pietiläinen Aino 5, Karlsson Pernilla 3, Skoglund Sanni 2, Sjöstedt Matilda 2, Falck Sara 2, Lehtola Saara 1
Atlas: Jakimova Adriana 7, Heerman Nea 4, Lampinen Julia 3, Suomalainen Laura 1, Larkimo Susanna 1, Högbacka Emmi 1. Cordeiro Matilda 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Wasström Moa SIF 3
Jakimova Adriana Atlas 2
Lindholm Madeleine SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Lindholm Madeleine 2 x 2 min
Atlas: Cordeiro Matilda 2 x 2 min

Erotuomarit: Helander Jan – Roth Magnus

Yleisöä: 176

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk