Dicken Suomen Cupin välieriin

Dicken selvitti tiensä Suomen Cupin välieriin voittamalla vieraskentällä KyIF:n 23-16 (14-10).

Joukkueet kohtasivat myös SM-sarjan kauden avauksessa ja tuolloin Dicken oli murskaava yli 20 maalin voitolla. Tällä kertaa KyIF pisti tiukemmin hanttiin ja iso syy siihen oli erinomaisesti torjunut maalivahti Suvi Erhovaara. KyIF-valmentaja Tomas Mecklin oli tyytyväinen esitykseen tappiosta huolimatta.

– 3-3 -puolustus toimi erittäin hyvin ja pelaajat jaksoivat loppuun asti. Alussa 20 minuuttia oli vaikeaa, mutta sitten löytyi pelirytmi. Suvilla uskomatonta maalivahtityöskentelyä, Mecklin kehaisi.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert yhtyi Erhovaaran kehujiin.

– Meidän piti tietysti voittaa. Joitakin hyviä asioita puolustuksessa. Hyökkäyksessä oli välillä vaikeaa, vaikka tiedettiin kyllä, miten hyvä Suvi Erhovaara on maalissa. Lopussa harjoittelimme 7 kenttäpelaajan käyttöä.

Välierien arvonta on edessä keskiviikkona.

KyIF – Dicken 16-23 (10-14)

Maalintekijät
KyIF: Ingrid Degerth 5, Susanna Arvekari 4, Jessi Laasio 2, Emmi Koljonen 2, Elin Männikkö 1, Karolina Kaivola 1, Suvi Erhovaara 1
Dicken: Betina Lillqvist 5, Tove Salokivi 4, Anna Lindholm 4, Annika Näräkkä 3, Karolina Nylund 2, Pia-Stina Pitkäjärvi 1, Anna Lindahl 1, Kiira Kankainen 1, Martina Genberg 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: –
Dicken: Betina Lillqvist 1 x 2 min

Erotuomarit: Johan Skogberg – Sami Kinnari

Yleisöä: 80

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk