14. kierros pakettiin viikonloppuna

SM-sarjan 14. kierros saatiin vauhtiin jo keskiviikkona, kun BK-46 voitti GrIFK:n. Kierroksen kaksi muuta peliä käydään viikonloppuna.

Sarjakakkonen Dicken saa lauantaina vastaansa neljäntenä olevan SIF:n. Voitolla Dicken tukevoittaisi asemiaan toisella sijalla, kun taas SIF tarvitsee kipeästi pisteitä karistakseen takana lymyilevän GrIFK:n kannoiltaan ja haastaakseen edellään olevat BK-46:n sekä Dickenin.

Dicken on aloittanut vuoden vahvasti uuden päävalmentajansa Ken Sireniuksen alaisuudessa voittaen KyIF:n, HIFK:n sekä GrIFK:n. SIF sen sijaan havittelee vielä vuoden avausvoittoaan. Tilillä ovat tappiot BK-46:ää, GrIFK:ta ja KyIF:iä vastaan.

Sunnuntaina kohtaavat sarjataulukon ääripäät, kun viimeisenä oleva KyIF saa kotikentälleen HIFK:n. KyIF kirjautti kauden avausvoittonsa viime ottelussa kaataessaan SIF:n ja HIFK avasi GrIFK-tasapelin ja Dicken-tappion jälkeen vuoden voittosaldonsa kukistamalla BK-46:n. HIFK lähtee otteluun luonnollisesti selvänä ennakkosuosikkina, mutta helppoa iltapuhdetta sarjakärjen on turha odottaa.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 2.2. kello 16.15 Dicken-SIF (HBL)
Su 3.2. kello 17.30 KyIF-HIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk