Isot panokset viikonlopun otteluissa

SM-sarjan runkosarjaa on jäljellä neljä kierrosta ja isoja ratkaisuja saatetaan nähdä jo viikonlopun otteluissa.

Yksi mielenkiinnon kohde on lauantain SIF:n ja GrIFK:n kohtaaminen. Joukkueet taistelevat tiukasti viimeisestä välieräpaikasta ja keskiviikkona SIF nousi pisteellä Granin ohi BK-46-voitollaan. GrIFK sen sijaan piti HIFK:n tiukoilla ensimmäisen puoliajan, mutta toisella sarjakärki karkasi. Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja. Ensimmäisessä pelissä pisteet menivät jakoon ja toisen SIF kuittasi maalin erolla. Kolmannessa GrIFK meni menojaan ottaen selvät pisteet. Molemmilla joukkueilla on vielä mahdollisuudet nousta kolmanneksikin, joten panosta riittää yllin kyllin.

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa iskevät yhteen KyIF ja BK-46. Karjaalaiset lähtevät pesemään kasvojaan keskiviikon SIF-tappion jälkeen ja joukkue pitää tiukasti kiinni kolmannesta sijasta. Voitto sunnuntaina veisi sen askeleen lähemmäs tuota tavoitetta.

Runkosarjan voitosta taistellaan sitten HIFK:n ja Dickenin välisessä pelissä. Joukkueiden välistä eroa on viisi pistettä HIFK:n hyväksi ja voitolla Dicken pystyisi pistämään HIFK:lle painetta loppukauden osalta. Voitolla HIFK sen sijaan sinetöisi runkosarjan ykköspaikkansa. HIFK kompuroi hieman alkuvuodesta ja koki kauden ainoan tappionsa juuri Dickenille, mutta viime peleissä HIFK:n menossa on ollut tuttua tehokkuutta. Dicken on ollut vahvassa vedossa Ken Sireniuksen astuttua joukkueen peräsimeen, sillä se on voittanut kaikki tämän vuoden kuusi ottelua. Luvassa onkin herkullinen kohtaaminen.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 2.3. kello 17.00 SIF-GrIFK
Su 3.3. kello 13.00 KyIF-BK-46
Su 3.3. kello 15.00 HIFK-Dicken (HBL)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk