Kärkikamppailu Siuntiossa viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan viikonlopun aikana täysi kierros. Perjantaina pelataan yksi peli ja loput ovat edessä lauantaina.

Perjantaina kohtaavat sarjataulukon vastakohdat, kun tappioitta kauden aloittanut sarjakärki HIFK saa kotikentälleen ilman pisteitä olevan KyIF:n. Ennakkoasetelmat ovat otteluun selvät ja mikä tahansa muu tulos kuin HIFK:n voitto olisi melkoinen paukku.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa on tärkeät pisteet jaossa, kun viidentenä oleva GrIFK saa kotikentälleen BK-46:n. Vierasjoukkue on tällä hetkellä sarjassa pisteen edellä ja joukkueet näyttävät ratkovan keskenään runkosarjan neljännen sijan. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa GrIFK ratkaisi loppuhetkillä maalin voiton itselleen ja tasaista ottelua on lupa odottaa tälläkin kertaa. Joukkueiden vahvuudet piilevät hieman eri asioissa, sillä BK-46 on takonut peleissään yli 60 maalia enemmän, mutta toisaalta Grani on päästänyt yli 40 maalia vähemmän. Joukkueiden välinen vastakkainasettelu onkin hyvin mielenkiintoinen.

Lauantaina päättää SIF:n ja Dickenin välinen mielenkiintoinen peli. Dicken on kokenut ainoat tappionsa HIFK:lle ja SIF on sarjassa heti kolmantena. Dicken on osoittanut tiettyä haavoittuneisuutta tällä kaudella ja joukkueiden edellinen ottelu päättyi lauttasaarelaisten viiden maalin voittoon. Tällä kertaa kamppailu käydään kuitenkin SIF:n kotikentällä, joten kotijoukkueella on yllätysmomenttinsa.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Pe 14.2. kello 19.00 HIFK-KyIF
La 15.2. kello 16.00 GrIFK-BK-46
La 15.2. kello 17.15 SIF-Dicken (HBL)Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk