Runkosarjan päätöskierroksella haetaan asetelmia välieriin

SM-sarjan runkosarjan viimeiset ottelut pelataan keskiviikon ja torstain aikana.

Tulevilla otteluilla ei ole runkosarjan osalta enää väliä, sillä sijoitukset on jo naulattu ennen päätöskierrosta. Kierroksella riittää kuitenkin rutkasti mielenkiintoa, sillä joukkueet hakevat asetelmia ja tulevia välieriä silmällä pitäen.

KyIF ja GrIFK pelaavat enää kunniasta, kun joukkueet kohtaavat toisensa Kirkkonummella. KyIF hakee kauden toista voittoaan, kun taas GrIFK haluaa päättää kautensa kunnialla.

Keskiviikon toisessa pelissä sen sijaan pedataan jo lähtökohtia tuleviin välieriin, kun HIFK saa vastaan SIF:n. Joukkueet kohtaavat toisensa myös välierässä. HIFK on vienyt kauden kaikki kolme aiempaa kohtaamista nimiinsä, mutta helmikuussa pelatussa edellispelissä SIF pystyi pistämään tiukasti hanttiin häviten 24-27. Nyt joukkueet voivat jo hieman kokeilla reseptejä välieriä silmällä pitäen.

Runkosarja paketoidaan torstaina, kun BK-46 emännöi Dickeniä. Joukkueet ovat vastakkain myös tulevissa välierissä. Kauden aiemmissa kohtaamisissa SM-sarjassa Dicken voitti molemmat kotiottelunsa varsin selkein numeroin, mutta toisaalta BK-46 vei oman kotipelinsä selvällä erolla. Joukkueet kohtasivat kauden alussa myös cupissa ja tuolloin Dicken oli Karjaalla selkeästi vahvempi. Voitolla BK-46 saisi kovan itseluottamusbuustin tuleviin välieriin, kun taas vahvasti koko alkuvuoden pelannut Dicken hakee hyvälle vireelleen jatkoa välieriä ajatellen.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Ke 27.3. kello 19.00 KyIF-GrIFK
Ke 27.3. kello 19.00 HIFK-SIF
To 28.3. kello 19.00 BK-46-Dicken (HBL)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk