SM-sarja palaa maaottelutauolta

SM-sarja vietti viimeiset pari viikkoa ottelutaukoa maaotteluiden takia, mutta viikonloppuna käydään jälleen taas täysi kierros.

Pelit pyörähtävät käyntiin lauantaina, kun Dicken saa Pirkkolaan vieraakseen GrIFK:n. Ottelun lähtöasetelmat ovat sikäli mielenkiintoiset, että Dickenin kolmeen peräkkäiseen mestaruuteen valmentanut Thomas Hivert jätti paikkansa, kun hän on perheineen muuttamassa ulkomaille vuodenvaihteessa. Uudeksi päävalmentajaksi Dickenin nimitti Ken Sireniuksen, joka tekee ensiesiintymisensä penkin päässä perjantaina. Dicken on sarjassa toisena voittaen kaikki muut vastustajansa paitsi HIFK:n, jolle se on kokenut kaksi tappiota SM-sarjassa. GrIFK:lla on sen sijaan alla kaksi tappiota, mutta sillä on ollut aikaa pistää peliään kuosiin maaottelutauon aikana. Joukkue taistelee tärkeistä pisteistä, sillä se taistelee tiukasti välieräpaikasta. Ennen lauantaita sillä on tilillään viisi pistettä.

Sunnuntaina ilman pistemenetyksiä porskuttava HIFK matkaa BK-46:n vieraaksi. HIFK on edennyt vahvasti tällä kaudella, mutta sillä on edessään kova haaste sunnuntaina, sillä BK-46:n hyökkäyskoneisto on ollut toiseksi tehokkain heti HIFK:n jälkeen. Toisaalta karjaalaiset ovat päästäneet myös toiseksi eniten maaleja heti KyIF:n jälkeen, joten maaottelutauon aikana on varmasti korostettu puolustuspelaamista. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin peräti 74 maalia ja maalirikasta ottelua on jälleen lupa odottaa. BK-46 lähti tauolle kahden voiton saattelemana, joten HIFK:lle on varmasti luvassa hikinen iltapuhde.

KyIF jahtaa kauden avauspisteitään, kun se saa kotikentälleen sarjakolmosen SIF:n. Vaikka KyIF on edelleen pisteittä tämän kauden osalta, niin ennen taukoa se osoitti parantuneita otteita pitämällä GrIFK:n, Dickenin ja BK-46:n tiukoilla. On vain ajan kysymys milloin joukkue pystyy saalistamaan avausvoittonsa. Oman mielenkiintonsa otteluun tuo KyIF:n uusi hankinta Miisa Palkoranta, joka kohtaa kasvattiseuransa.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 8.12. kello 15.45 Dicken-GrIFK (HBL)
Su 9.12. kello 14.00 BK-46-HIFK
Su 9.12. kello 17.30 KyIF-SIFKaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk