Välieräparit katkolla lauantaina

Lauantaina pelataan kolmannet välierät ja finaalipaikat ovat ensimmäistä kertaa katkolla, kun sekä HIFK ja Dicken ovat voittaneet ensimmäiset kaksi ottelua.

Dickenin ja BK-46:n ottelut ovat olleet myös hyvin erilaisia luonteeltaan. Ensimmäisessä pelissä BK-46 pystyi vielä haastamaan Dickenin ensimmäisen puoliajan lopulle, mutta pitkä musta hetki vesitti sen yllätyshaaveet. Toisessa karjaalaiset olivat jo kiinni voitossa, mutta Dickenin rutiini käänsi pelin lopulta helsinkiläisille. Yksi Dickenin voiton avaimista on ollut maalille paluun tehnyt Sonja Koskinen, joka on tauonkin jälkeen ollut oma vahva itsensä.

– Luulen, että hän oli meille mörkö jo ennen kuin hän seisoi maalissa. Se oli sama ensimmäisessä ottelussa, että kun hän tuli sisään, emme enää uskaltaneet heittää ja kun heitimme, ne menivät suoraan häntä kohti, BK-46:n Nicolina Fredrikson totesi Svenska Ylen sivuilla.

Fredrikson tietää millä keinoin BK-46 pystyy ryöstämään voiton Pirkkolasta.

– Meidän on pidettävä peli-ilomme korkealla. Emme voi laskea päätämme, vaikka Dicken ottaisi johdon.

HIFK:n ja SIF:n välierä on ollut kaksijakoinen, vaikka molemmat pelit ovat kääntyneet HIFK:lle. Ensimmäisessä ottelussa SIF pisti HIFK:lle tiukasti hanttiin, mutta joutui lopulta taipumaan. Toisessa ottelussa HIFK oli kuskin paikalla heti alusta lähtien ja jätti SIF:n vaille mahdollisuuksia. VeikkausTV:n suorassa lähetyksessä on mahdollisuus nähdä pystyykö SIF haastamaan HIFK:n ja viemään otteluparin neljänteen peliin.

SM-sarjan kolmannet välierät:
La 14.4. kello 15.30 Dicken-BK-46 (HBL)
La 14.4. kello 16.00 HIFK-SIF (VeikkausTV)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk