Kohti kautta: BK-46

Viime kauden pronssimitalijuhliin päättänyt BK-46 lähtee kauteen uudessa komennossa ja osin myös uudistuneella joukkueella.

BK:lla on uusi päävalmentaja, Matthias Linden ja viisi uutta pelaajaa. Lindenin mukaan kaikki näyttää kesän perusteella hyvältä uutta kautta ajatellen.

– Ihan hyvin on lähtenyt käyntiin, ehjä harjoittelukausi takana, Linden tiivistää.

Yksi merkittävä asia joukkueen pelaajalistassa pistää silmään poissaolollaan. Seuraikoni ja maalitykki Pamela Degerman lopetti peliuransa viime kauteen. Mitään paniikkinappulaa ei tämän takia ole kuitenkaan tarvinnut Karjaalla lähteä painamaan.

– Tiesimme kyllä jo tammikuun loppupuolella että hän tulee lopettamaan. Alettiin sitten siinä jo miettiä korvaajia ja saatiinkin Erica Gustafsson takaisin kotiin. Korvattiin siis ihan hyvin tämä tilanne, Linden uskoo.

Maalivahtitilanne puhutti osin viime kaudella – BK:lla oli maalivahti Serbiasta ja lisäksi yksi oma maalivahti. Ana Radojevic palasi kotimaahansa, joten torjujaosasto meni koko lailla uusiksi. Linden näkee kuitenkin kaiken olevan kunnossa siltäkin osin.

– Kyllä meillä on kolme maalivahtia, joista yksi on vielä äitiyslomalla toki. Rebecca Adolfsson tuli Siuntiosta myös takaisin, Linden muistuttaa.

BK-46
Kaudella 2017-18:
Runkosarjan 4., ylemmän jatkosarjan 3., voitti puolivälierissä SIF:n 2-0, hävisi välierissä Dickenille 0-3, voitti pronssiotteluissa GrIFK:n yhteismaalein 51-39.

Uudet pelaajat:
+ Ingrid Lindbom (ÅIFK)
+ Elin Starndberg (EIF)
+ Erica Gustafsson (Atlas)
+ Nea Heerman (Atlas)
+ Rebecca Adolfsson (SIF)

Lähteneet pelaajat:
– Ana Radojevic (Serbia)
– Patricia Sandell
– Anu Riksman
– Pamela Degerman (lopettanut)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!