Dicken piti pintansa SIF:iä vastaan

Dicken aiheutti SIF:lle sen kauden avaustappion, kun se piti pisteet kotonaan 22-17 (10-8)-voitolla.

SIF ei kuitenkaan päästänyt Dickeniä helpolla, vaan kamppaili voitosta loppuun saakka. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja SIF oli pitkään kuskin paikalla, mutta Dicken iski viimeisen 1,5 minuutin aikana kolme maalia ja pääsi toiselle jaksolle kahden maalin johdossa.

Dicken aloitti toisen puoliskon vahvasti ja iski kolme ensimmäistä maalia kasvattaen eron viiteen. SIF ajoi takaa ja pääsi parhaimmillaan kahden maalin päähän, mutta Dickenin vahva loppujakso varmisti helsinkiläisille pisteet.

– Peli oli hankala, mikä oli odotettua. Meillä oli pari helppoa peliä alla, ja nyt vastustaja oli tiukempi. Viimeistely ontui tänään, mutta taas mentiin pieni askel eteenpäin, Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert mietti ottelun jälkeen.

SIF:n päävalmentaja Taavi Tiber näki joukkueensa pelissä hyvää tappiosta huolimatta.

– Ihan hyvä peli viime kauden mestaria vastaan. Ratkaisevat hetket olivat ensimmäisen erän viisi viimeistä, ja toisen erän viisi ensimmäistä minuuttia. Siinä se ero syntyi.

Vahvan pelin Dickenin maalilla jälleen pelannut Kira Itkonen oli tyytyväinen voittoon.

– Teimme paljon teknisiä virheitä. Toisen erän aikana saimme pelimme hieman rauhoitettua. Oli jännä peli.

Dicken-SIF 22-17 (10-8)

Maalintekijät
Dicken: Matilda Peitsaro 6, Anna Lindahl 5, Karolina Nylund 3, Catarina Nyberg 3, Malena Heikkinen 2, Tove Salokivi 1, Anna Lindholm 1, Jessika Gammals 1

SIF: Valeriya Kirillova 6, Nea Puijola 4, Matilda Sjöstedt 2, Maria Barck 2, Madeleine Lindholm 1, Daria Kahanets 1, Sara Falck 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kira Itkonen Dicken 3
Roosa Penttinen SIF 2
Matilda Peitsaro Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Janica Sjöström 1 x 2 min
SIF: Nea Puijola 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Annika Laaksonen

Yleisöä: 99

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!