Dicken selkeään voittoon KyIF:stä

Dicken ei antanut KyIF:n yllättää itseään, vaan otti omansa VeikkausTV:n ottelussa numeroin 39-20 (18-9).

KyIF pystyi pistämään Dickenille hanttiin ensimmäisen vartin, mutta sen jälkeen lauttasaarelaiset karkasivat. Dicken repäisi seitsemään minuuttiin 7-0-jakson ja nousi seitsemän maalin johtoon. Se olikin ottelun ratkaisuhetki, sillä sen jälkeen KyIF ei päässyt enää uhkailemaan kotijoukkuetta.

Toisella puoliajalla Dicken lisäsi höyryä ja onnistui laajalla rintamalla. Lopulta Dickenille kirjattiin selvä 39-20-voitto.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius ihmetteli omiensa alun vaisuutta, mutta lopulta petraus näkyi tulostaululla.

– Pelin alku oli haastava, kun hukattiin kuusi avopaikkaa eikä kunnioitus vastustajaa kohtaan ehkä ollut kohdallaan. Sitten saatiin peli kulkemaan sovitulla tavalla ja pystyttiin roteeraamaan suunnitellusti pelaajia. Ilahduttavaa oli myös, että maalivahti Tinja Inget, joka teki comebackin edustusjoukkueessa, pelasi erittäin vahvasti. Nyt on joukkueella kolme maalivahtia ja tarvittavaa kilpailua myös sillä positiolla. Nyt alkaa valmistautuminen sunnuntain HIFK-matsiin, jota odotetaan innolla. Jos onnistutaan pelaamaan suunnitelman mukaan, tulee ottelusta hieno käsipallotapahtuma, Sirenius katsoi jo kohti viikonlopun ottelua.

Tomas Mecklin oli selvänumeroisesta tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa peliin.

– Pelin alku oli meille erinomainen. Ilahduttavaa peliä koko joukkueelta ja maalivahti Suvi Erhovaara oli loistava. Pelin edetessä Dicken pystyi leveämmällä materiaalilla rotaatioon, kun taas me väsyimme, joka johti moniin teknisiin virheisiin. Huomenna jatketaan palauttavalla harjoituksella ja suunnataan katseet seuraavaan koitokseen.

Ottelun parhaana palkittu Tove Salokivi ei ollut tyytyväinen ottelun alkuun.

– Onneksi saatiin peli haltuun ja puolustuksen kautta päästiin nopeisiin vastahyökkäyksiin ja maaleihin. Olen iloinen maalivahti Tinja Ingetin vahvasta paluusta edustusjoukkueeseen.

Dicken-KyIF 39-20 (18-9)

Maalintekijät
Dicken: Tove Salokivi 9, Karolina Nylund 6, Linnea Aula 5, Emilia Valkamo 4, Malena Heikkinen 4, Matilda Peitsaro 3, Anna Lindholm 3, Jessika Gammals 2, Linn Wentzel 1, Catarina Nyberg 1, Anna Lindahl 1

KyIF: Johanna Degerth 7, Fanny Axberg 5, Adriana Jakimova 3, Aini Salminen 2, Liisa Holopainen 2, Daniela Lindgård 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Tove Salokivi Dicken 3
Linnea Aula Dicken 2
Karolina Nylund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Janica Sjöström 1 x 2 min, Matilda Peitsaro 1 x 2 min, Tove Salokivi 1 x 2 min
KyIF: Adriana Jakimova 1 x 2 min, Felicia Grönholm 1 x 2 min

Erotuomarit: Annette Nyberg – Katja Sjöström

Yleisöä: 121

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk