Dicken voittoisa SIF:n vieraana

Dicken osoitti vahvaa pelikuntoa, kun se voitti SIF:n vieraskentällä selvästi 33-25 (18-14).

Dicken näytti karkaavan omille teilleen jo alkuminuuteilla, kun se kasvatti itselleen viiden maalin johdon. SIF ei kuitenkaan päästänyt eroa kasvamaan suuremmaksi ja pääsi avauspuolikkaalla parhaimmillaan kahden maalin päähän. Lopulta eroa oli tauolle mentäessä neljä maalia.

Toisen puoliajan alkuun SIF tuli vahvasti ja Madeleine Lindholmin johdolla kotijoukkue pääsi kahden maalin päähän. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin toisen jakson viimeisellä puolikkaalla, kun Dicken sai neljä onnistumista peräkkäin ja karkasi tavoittamattomiin.

SIF:n tappio tiesi sitä, että se sijoittuu runkosarjassa neljänneksi ja kohtaa välierissä HIFK:n. Dicken saa sen sijaan vastaansa BK-46:n.

SIF:n päävalmentaja Taavi Tibar harmitteli tappiota.

– Mentiin tänään Dickenin tempoon mukaan ja meidän tyylillä tämä toimii huonosti. Alussa menetettiin pari helppoa palloa ja taka-ajajan roolissa Dickeniä on vaikea tavoittaa.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius löysi omiensa pelistä sekä hyvää että huonoa.

– Henkisesti onnistuttiin latautumaan tähän otteluun paremmin kuin edelliseen GrIFK:ta vastaan. Hyökkäyksessä teemme hyviä asioita, mutta puolustuspelissä meillä on vielä tekemistä. Tämän takia menetämme osan vastahyökkäyspelistämme. Täydet pisteet pelaajille tänään tästä voitosta.

Vakuuttavimman pelaajan palkinnon pokannut Matilda Peitsaro oli Sireniuksen kanssa samoilla linjoilla ottelusta.

– Alussa meillä oli vaikeuksia päästä vauhtiin aivan kuten edellisessä ottelussa Grania vastaan. Peli kulki päästä päähän emmekä päässet irtiottoon. Tämänpäiväinen ei ollut huono peli, mutta meillä on vielä parantamista etenkin puolustuspelissä. Meidän täytyy myös saada puolustuksen ja maalivahdin yhteispeli toimimaan paremmin.

SIF-Dicken 25-33 (14-18)

Maalintekijät
SIF: Madeleine Lindholm 9, Linda Arifullen 7, Emmi Perovuo 4, Anna Nylund 2, Oona Reinikainen 1, Nea Puijola 1, Maria Barck 1

Dicken: Matilda Peitsaro 10, Karolina Nylund 5, Janica Sjöström 4, Jessika Gammals 4, Mia Åstrand 2, Catarina Nyberg 2, Anna Lindholm 2, Tove Salokivi 1, Nina Ottelin 1, Anna Lindahl 1, Malena Heikkinen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Matilda Peitsaro Dicken 3
Madeleine Lindholm SIF 2
Karolina Nylund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: –
Dicken: Anna Lindahl 1 x 2 min, Matilda Peitsaro 1 x 2 min, Tove Salokivi 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 172

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk