GrIFK:lle tärkeä voitto SIF:stä

GrIFK nousi todenteolla mukaan välieräpaikan tavoitteluun voittamalla kotikentällään SIF:n 32-17 (16-9).

GrIFK oli edellisottelussaan napannut pisteen HIFK:lta ja jatkoi hyviä esityksiään myös SIF:iä vastaan. Ensimmäisen kympin joukkueet menivät vielä tasatahtia, mutta sitten GrIFK sai iskettyä kuusi peräkkäistä maalia ja revittyä kaulaa. SIF pääsi vielä Valeriya Kirillovan maaleilla kolmen osuman päähän, mutta Irina Jolkkosen johdolla GrIFK veti jälleen 5-0-jakson ja lopulta Grani pääsi seitsemän maalin johdossa tauolle.

Toisella puoliajalla GrIFK pystyi pitämään ottelun kontrollissaan ja vahva puolustuspelaaminen piti SIF:n tykit hiljaisina. SIF ei saanut missään vaiheessa kirivaihdetta päälle ja samanaikaisesti GrIFK onnistui monipuolisesti toisessa päässä kenttää.

Voitolla GrIFK nousi jo pisteen päähän SIF:stä.

GrIFK-luotsi Sam Kihlstedt oli syystäkin tyytyväinen omiensa peliin.

– Tasapainoinen ja hyvä peli, sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Jaksettiin tehdä töitä koko 60 minuuttia, iloitsi Kihlstedt.

Taavi Tibar pyöritteli päätään peliesityksen jälkeen.

– Jotain on meidän pelissä tapahtunut väärään suuntaan joulun jälkeen. Muut ovat menneet eteenpäin ja me olemme menneet taaksepäin.

Ottelun parhaana palkittu ja vakuuttavasti maalilla torjunut Cara Feodoroff kiitteli koko joukkueen panosta.

– Olimme päättäneet, että tänään voitetaan. Halusimme tosiaan nämä kaksi pistettä ja se näkyi, sekä puolustuksessa että nopeassa hyökkäyspelissä. Koko joukkue tsemppasi mahtavasti.

GrIFK-SIF 32-17 (16-9)

Maalintekijät
GrIFK: Carolina Rehnberg 6, Matilda Ohvo 5, Irina Jolkkonen 5, Emma Wickström 4, Carolina Böckelman 4, Alexandra Karsten 3, Greta Wirén 2, Sandra Laitinen                  1, Corinna Jensen 1, Hasselblatt Sofie 1

SIF: Valeriya Kirillova 6, Saara Lehtola 4, Nea Puijola 2, Oona Reinikainen 1, Sanni Miettinen 1, Madeleine Lindholm 1, Sara Falck 1, Maria Barck 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Cara Feodoroff GrIFK 3
Emma Wickström GrIFK 2
Roosa Penttinen SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carolina Böckelman 1 x 2 min, Corinna Jensen 1 x 2 min
SIF: Maria Barck 1 x 2 min, Saara Lehtola 1 x 2 min, Valeriya Kirillova 1 x 2 min

Erotuomarit: Annette Nyberg – Iva Voncina

Yleisöä: 265

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk