KyIF:n taistelu ei riittänyt avausvoittoon

KyIF jatkaa edelleen pisteittä SM-sarjassa, kun sen taistelu ei riittänyt tuomaan palkintoa BK-46:tta vastaan. Karjaalaiset korjasivat pisteet 28-24 (15-15)-voitolla.

Ensimmäinen puoliaika sujui pitkälti BK-46:n hallinnassa ja se onnistui kasvattamaan parhaimmillaan neljän maalin johdon. Kotijoukkue pelasi kuitenkin vahvan lopun ja nousi tasoihin.

Toisen puoliajan alku jatkui tasaisena, mutta ensimmäisen kympin jälkeen BK-46 alkoi saada peliä kontrolliin Erica Gustafssonin ja Alexandra Rönnbergin onnistumisten kautta. KyIF nousi vielä kantaan, mutta BK-46 pystyi pitämään etumatkansa loppuun asti kirjaten näin kauden kolmannen voittonsa.

Molempien joukkueiden päävalmentajat olivat tyytyväisiä ottelun antiin.

– Kun pelataan niin kuin sovittu, niin menee hienosti. Puolustuksessa tuli muutamia nukahduksia. Hyökkäyksessä heitimme välillä vääristä paikoista. Janna Karlsson pelasi hienosti maalissa toisen puoliajan, KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin mietti ottelun jälkeen.

– Vaikka meillä oli vain neljä pakkia, puolustus pelasi hienosti. Hyökkäyksessä löysimme sopivasti aukkoja KyIF:n puolustuksesta. Rebecca Adolfsson pelasi todella hienon pelin, kehui puolestaan BK-46:n Mathias Linden.

Ottelun parhaana palkittiin BK-46:n maalivahti Rebecca Adolfsson, joka jakoi kiitosta koko joukkueelle.

– Todella kivaa, rakastan pelata KyIF:ä vastaan. Saan kiittää puolustusta huippupelistäni.

KyIF-BK-46 24-28 (15-15)

Maalintekijät
KyIF: Adriana Jakimova 6, Johanna Degerth 6, Jessi Laasio 5, Fanny Axberg 4, Emmi Paajanen 1, Daniela Lindgård 1, Liisa Holopainen 1

BK-46: Alexandra Rönnberg 7, Erica Gustafsson 7, Linda Sjöblom 6, Nicolina Fredriksson 4, Mathilda Sandblom 3, Linda Melanen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Rebecca Adolfsson BK-46 3
Alexandra Rönnberg BK-46 2
Johanna Degerth KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Adriana Jakimova 1 x 2 min, Emmi Paajanen 1 x 2 min, Felicia Grönholm 1 x 2 min
BK-46: Alexandra Rönnberg 2 x 2 min, Erica Gustafsson 1 x 2 min, Linda Melanen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Katja Sjöström

Yleisöä: 110

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk