Dicken avasi välierät selvällä voitolla

Dicken ei antanut BK-46:lle mahdollisuuksia ensimmäisessä välieräkohtaamisessa, vaan otti selvän 34-17 (15-11).

Ensimmäinen puoliaika pysyi vielä tasaisena ja BK-46 piti johtoasemaa pitkään ollen vielä johdossa kuusi minuuttia ennen taukoa. Dicken jätti BK-46:n maaleitta viimeisen 13,5 minuuttia ja rynnisti neljän maalin maalin johdossa toiselle puoliajalla.

Dicken vahva puolustus jatkui myös toisella puoliajalla pitämällä BK-46:n ainoastaan kuudessa maalissa paluun kentille tehneen Sonja Koskisen johdolla. Samaan aikaan joukkueen hyökkäyspelaaminen onnistui laajalla rintamalla ja näin Dicken otti selvän voiton.

Dickenin päävalmentaja Ken Sireniuksen mukaan joukkueen peli alkoi rullata, kun joukkue selätti alun hermostuneisuuden.

– Ei saatu alussa pidettyä play off- hermoja kurissa, mikä näkyi ylilatautumisena ja helppoina virheinä. Meillä oli hyvä lataus, ja kun löydettiin oikea fokus, niin peli kääntyi meidän hyväksi. Sonja Koskinen antoi hyvän tuen.

BK-46 päävalmentaja Mathias Linden ihmetteli joukkueensa romahdusta.

– OK peliä meiltä ensimmäiset 25 minuuttia. Sitten tapahtuu jotain ja menetämme otteen täysin. Täysi black out. Nyt pitää analysoida että mitä oikein tapahtui.

Koskinen oli tyytyväinen Dickenin esitykseen.

– Hauska pelata taas. Meidän puolustus toimi, joten oli helppo pelata tänään. Alku oli meiltä hieman tahmeaa, mutta sitten päästiin tekemään maaleja leveällä rintamalla. Eheä peli meiltä.

Dicken-BK-46 34-17 (15-11)

Maalintekijät
Dicken: Tove Salokivi 6, Anna Lindahl 6, Matilda Peitsaro 5, Anna Lindholm 4, Mia Åstrand 3, Janica Sjöström 3, Catarina Nyberg 3, Jessika Gammals 2, Emilia Valkamo 1, Karolina Nylund 1

BK-46: Sirja Lassinharju-Heinonen 5, Nicolina Fredriksson 4, Jannica Kullberg 3, Emilia Holmberg 2, Erica Gustafsson 2, Nea Heerman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sonja Koskinen Dicken 3
Tove Salokivi Dicken 2
Mia Åstrand Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Emilia Valkamo 1 x 2 min, Matilda Peitsaro 1 x 2 min, Mia Åstrand 1 x 2 min
BK-46: Erica Gustafsson 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Miro Korja

Yleisöä: 192

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk