SIF kukisti KyIF:n selvin numeroin

Naapurusten SIF:n ja KyIF:n kohtaaminen lauantaina kääntyi siuntiolaisten selväksi voitoksi ensimmäisen jakson vahvan lopun siivittämänä.

SIF oli hienoisesti niskan päällä alusta alkaen, mutta eroa alkoi toden teolla syntyä avausjakson jälkimmäisellä puoliskolla, jonka SIF vei nimiinsä peräti maalein 11-1.

Kun kotijohto oli tauolla jo 12 maalia, ei toisella jaksolla suurta taistelua pisteistä enää syntynyt. SIF tyytyi pitämään kirkkonummelaiset turvallisella etäisyydellä ja varmistamaan voittonsa selkein lukemin.

SIF-luotsi Boris Tchakhovski löysi lauantain esityksestä monta ilonaihetta.

– Tänään nuoremmat pelaajat saivat enemmän vastuuta kuin aikaisemmin ja he tekivät niitä asioita, joista oli puhuttu. Asenne oli heti alusta paikallaan ja tehtiin mitä oli sovittu, Tchakhovski kiitteli.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin harmitteli pelin karkaamista käsistä käytännössä jo ennen taukoa.

– Ensimmäiselle puoliajalle emme olleet henkisesti valmiita. Toisella puoliajalla taistelimme paremmin ja tahtotilamme oli parempi. En voi olla otteluun tyytyväinen, mutta loppua kohden alkoi näyttää paremmalta.

– Molemmille maalivahdeille peli oli hankala eikä puolustuksesta ollut paljon apua, Mecklin pohti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut SIF:n Valeriya Kirillova kiitteli koko joukkueen panosta.

– Tänään meillä oli hyvä puolustus ja yhteispeli heti alusta. Tehtiin niin kuin oli sovittu ja mitä valmentajat sanoivat. Maalivahtipeli oli molempien maalivahtien kohdalla hyvää, Kirillova summasi.

SIF – KyIF 33-20 (19-7)

Maalintekijät
SIF: Valeriya Kirillova 7, Daria Kahanets 6, Nea Puijola 4, Madeleine Lindholm 4, Maria Barck 4, Anna Nylund 3, Matilda Sjöstedt 1, Oona Reinikainen 1, Sanni Miettinen 1, Saara Lehtola 1, Sara Falck 1
KyIF: Mariela Lönnqvist 5, Jessi Laasio 5, Liisa Holopainen 3, Emmi Paajanen 2, Daniela Lindgård 2, Jasmin Pesola 1, Felicia Grönholm 1, Johanna Degerth 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Valeriya Kirillova SIF 3
Daria Kahanets SIF 2
Roosa Penttinen SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Daria Kahanets 1 x 2 min
KyIF: Felicia Grönholm 2 x 2 min

Erotuomarit: Halina Lehto – Annette Nyberg

Yleisöä: 149Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk