SIF voitti jännitysnäytelmässä GrIFK:n

SIF ja GrIFK kävivät jännittävän ja vaiherikkaan taistelun pisteistä, joka kääntyi lopulta kotijoukkue SIF:n 21-20 (9-8)-voittoon.

Ottelu kulki SIF:n johdossa eikä GrIFK käväissyt johdossa kuin hetkellisesti. Silti jännitys säilyi ottelussa loppuhetkille saakka.

SIF piti ohjaksia käsissä ensimmäisen puoliajan ja pääsi parhaimmillaan kolmen maalin johtoon. GrIFK:n vahva vaihe jakson loppuun nosti sen vielä johtoon, mutta SIF oli kovempi loppuhetkillä ja pääsi maalin johdossa tauolle.

Toisen puoliajan alkuun SIF tuli vahvasti ja näytti jo ratkaisseen ottelun repäistessään kuuden maalin johdon ennen jakson puoliväliä. GrIFK osoitti kuitenkin sitkeytensä ja nousi maalin päähän useaan otteeseen, muttei pystynyt nousemaan rinnalle. Lopulta SIF pääsi juhlimaan maalin voittoa.

SIF:n päävalmentaja Taavi Tibar oli erityisen tyytyväinen puolustuspelaamiseen.

– Puolustus toimi hyvin niin kuin muutenkin tällä kaudella. Molemmilla puoliajoilla oli 5-10 minuuttia heikkoa peliä ja teimme ottelusta paljon vaikeamman kuin mitä se oli.

Tiukoista numeroista huolimatta GrIFK:n päävalmentaja Miro Koljonen myönsi SIF:n paremmuuden.

– Kaikin puolin aika kaoottinen ottelu. Vastustaja oli tänään koko ajan parempi.

SIF-vahti Roosa Penttinen iloitsi, että johto kesti loppuun saakka.

– Ihan ok peli, mutta vielä on hiomista. Vähän turhaan herpaannuttiin kuuden maalin johdossa. Onneksi tuli pisteet kotiin.

SIF-GrIFK 21-20 (9-8)

Maalintekijät
SIF: Madeleine Lindholm 6, Valeriya Kirillova 6, Matilda Sjöstedt 2, Saara Lehtola 2, Maria Barck 2, Moa Wasström 1, Nea Puijola 1, Daria Kahanets 1

GrIFK: Matilda Ohvo 5, Carolina Rehnberg 3, Alexandra Karsten 3, Irina Jolkkonen 3, Corinna Jensen 2, Emma Wickström 1, Sandra Laitinen 1, Linnea Harms 1, Carolina Böckelman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Roosa Penttinen SIF 3
Matilda Ohvo GrIFK 2
Madeleine Lindholm SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Daria Kahanets 2 x 2 min
GrIFK: Linnea Harms1 x 2 min

Erotuomarit: Halina Lehto – Iva Voncina

Yleisöä: 151

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk